Bano Benelux B.V.

Adres

Schooldwarsstraat 48
3351 AT Papendrecht

Telefoon 0184-785353

Website http://www.banobadkamers.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Het Bano Badkamerconcept is het resultaat van meer dan vijf jaar studie en onderzoek. Het concept is constant in beweging en wordt steeds verder ontwikkeld na advies van gebruikers en verzorgend personeel. Dit maakt Bano Badkamers dé badkamerleverancier voor mensen met een lichamelijke beperking en voor het zorgpersoneel.

Ons concept is uitermate geschikt voor Woonzorgcomplexen(WoZoCo’s), (zorg)hotels, serviceflats, residenties, verpleeg- en ziekenhuizen, en natuurlijk voor bij u thuis.

Ons volledige aanbod bestaat uit:

  • Het ontwerpen van een badkamer.
  • Details voor aansluiting bouwtekeningen, installatie  en elektrische aansluitingen.
  • aanlevering van gedetailleerde technische tekeningen.
  • Mogelijkheid tot ontvangst en installatie van goederen op locatie.
  • Instructie over het gebruik van de badkamer.
Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Door een optimale plaatsing van het Bano badkamerconcept hebt u al vanaf 4 m2 een functionele badkamer. Eén van de kenmerken van het Bano concept is de juiste plaatsing van alle hulpmiddelen in een badkamer. Elk product is, na een jarenlange test- en gebruiksperiode, aangepast en verder ontwikkeld voor de best mogelijke functionaliteit.

Voor het ontwikkelen van een badkamer waarin mensen met functionele beperkingen zich optimaal kunnen bewegen, heeft Bano meer dan vijf jaar onderzoek gedaan naar de natuurlijke bewegingspatrongen van mensen. Dit heeft geleid tot een badkamer waarin de gebruiker zich veilig en minder afhankelijk voelt. Tevens gaat het materiaal minimaal 20 jaar mee!

Twitter @bano_badkamers

Onze partners