Bas Beugelsdijk Schilders

Adres

Veldweg 10
6075 NL Herkenbosch

Telefoon 0475 53 7878

Website http://www.basbeugelsdijkschilders.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bas Beugelsdijk Schilders, gevestigd in Herkenbosch, Midden-Limburg, is al jarenlang een begrip in de omgeving!

Na twaalf jaar ervaring bij een toonaangevend schildersbedrijf en het succesvol afronden van de schildersopleiding, is Bas Beugelsdijk een eenmansbedrijf begonnen. Het schildersbedrijf richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt.

De kracht van Bas Beugelsdijk Schilders is de kleinschaligheid. Dit betekent: directie communicatie met de klant, openheid in de relatie en overzicht in de werkwijze. De persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht en hun vakmanschap resulteren in een afwerking die zowel duurzaam als representatief is!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2005

Milieubeleid

De AF-erkende vakman werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling.
De AF-Erkenningsregeling is in 1985 ingevoerd als initiatief van FOSAG - Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en
glasbranche.

Aan de AF-Erkenningsregeling kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma's.

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie.

Onze partners