BCC Beek

Adres

Weth. Sangersstraat 327
6191 NA Beek

Telefoon 020-3348888

Website https://www.bcc.nl/winkels/beek

Locatie

Bedrijfsprofiel

BCC bestaat al sinds 1969 en is met 64 winkels een van de grootste en succesvolste elektro-retailers van Nederland. Onze ruim 1500 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers streven ernaar om onze klanten de hoogst mogelijke service en de beste prijzen te bieden. Behalve in onze winkels kunt u sinds 2005 ook terecht bij BCC op internet.

Als onderdeel van de Darty Groep - een toonaangevende multinational met vestigingen in negen Europese landen - koopt BCC zeer groot in, zodat u bij BCC altijd de beste prijs betaalt. Daarnaast kan BCC dankzij de samenwerking binnen de Darty Groep nieuwe ontwikkelingen snel signaleren en u de primeurs bieden van de allernieuwste producten.

Branche
Winkels
Werknemers

meer dan 250

Oprichtingsjaar

1969

Milieubeleid

BCC maakt en biedt u zoveel mogelijk duurzame keuzes.

We nemen recycling serieus en zorgen ervoor dat uw oude producten op een milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Ook het verpakkingsmateriaal kan door de BCC Bezorgservice gratis worden meegenomen. Dit verwerken wij met ons eigen geavanceerde afvalverwerkingssysteem in ons distributiecentrum.

Als eerste testten wij de meeste producten op hun energieverbruik, zodat wij u kunnen adviseren hoe u tot een duurzame keuze komt. Wij bieden bovendien een groot aantal energiebesparende producten aan, zoals stand-by-killers en LED-apparatuur. Onze winkels en kantoren zijn uitgerust met energiebesparende maatregelen. Bovendien houden wij ons, net als de andere ketens binnen de Darty Groep, aan de hoogste standaarden ten aanzien van kinderarbeid en milieu.

Milieukeurmerken

Twitter @BCCNL

Onze partners