Beauty by Nature

Adres

Kameelstraat 13
1531 EJ Wormer

Telefoon 0620689570

Website http://www.beautybynature.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Ellen Bregten, huidspecialist, Energetisch therapeut, docent. 16 jaar geleden ontstond mijn wens om een Schoonheidssalon op te starten, de wijze waarop gewerkt werd tijdens mijn studie, paste niet bij mij. Zo ontstond het idee om het holistisch, natuurlijk, met oog voor het milieu, flora en fauna aan te gaan pakken. Mijn werkwijze is anders dan de meeste salons. Nieuwe inzichten zorgen er voor dat ik me blijf ontwikkelen, zowel zakelijk als in privé situaties. de pijlertje van mijn bedrijf zijn vanaf het begin:

Ieder mens is uniek.
Uiterlijk en innerlijk zijn met elkaar verbonden.
Behandel mens, dier en milieu met respect.

In elke behandeling en/of product zal je deze pijlers terug vinden. Als ik niet 200% achter een (Nederlandse) leverancier sta, doe ik er geen zaken mee. Natural Beauty is wat ik mijn klant bied.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2008

Milieubeleid

Respect, liefde en bescherming voor je huid én de natuur, dat staat centraal. Samen met mijn klanten dragen wij ons steentje bij. aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur. Daarom kies ik voor (Nederlandse) bedrijven/producten die gebruik maken van duurzame verpakkingen, karton afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven en recyclebaar Resistence Covering Safety Glass. Zo houden we onze Milieu Voetafdruk zo klein mogelijk. Kies bewust! Met het unieke safety glas bieden onze producten een wetenschappelijk bewezen langere houdbaarheid. Zo hoeven we minder conserveringsmiddelen toe te voegen aan onze producten. En dat komt weer ten goede aan een gezonde opbouw van jouw huid!

In de salon voer ik mijn behandelingen zo bewust mogelijk uit, ecovriendelijke schoonmaakmiddelen, bio-cotton wegwerpartikelen, geen waterverspilling, onnodig gebruik van plastic, vegan producten.

Milieukeurmerken

Onze partners