Beauty by nature & Balance by nature

Adres

Kameelstraat 13
1531 EJ Wormer

Telefoon 0620689570

Website http://www.balancebynature.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Ellen Bregten, integraal (huid) therapeut. 20 jaar geleden ontstond mijn wens om een eigen bedrijf te starten. Ik starte na mijn studie een holistische schoonheidsalon met oog voor natuur, milieu en verbinding tussen innerlijk en uiterlijk van de mens. Mijn werkwijze is uniek omdat ik geschoold ben op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. De aarde staat daarin altijd centraal, op elk vlak. Mijn werkwijze is anders omdat ik vanuit inzicht mensen leer om zich bewust te zijn dat we op aarde leven en dat we in verbinding staat met alles wat groeit en bloeit. Nieuwe inzichten zorgen er voor dat ik me blijf ontwikkelen, zowel zakelijk als privé. De pijlers van mijn bedrijf zijn vanaf de start van mijn bedrijf:

Ieder mens is uniek.
Uiterlijk en innerlijk zijn met elkaar verbonden.
Behandel mens, dier en milieu met respect.

In elke behandeling en/of product aanschaf zal je deze pijlers terug vinden. Als ik niet 200% achter een (Nederlandse) leverancier sta, doe ik er geen zaken mee. De schoonheid en balans vinden in je natuurlijke zijn dat is wat ik mijn clienten bied. Tevens ben ik aangesloten als kwaliteitstherapeut voor complementaire zorg bij CAT en volg ik jaarlijks bij en nascholingen om mijn kennis op elk vlak hoog te houden. Een extra weetje is dat mijn behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding van uit de zorg. 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2008

Milieubeleid

Respect, liefde en bescherming voor je buitenkant en je binnenkant, dat staat centraal. Samen met mijn cliënten dragen wij ons steentje bij. aan een gezonde betere leefomgeving voor mens, dier en natuur. Daarom kies ik voor (Nederlandse) bedrijven/producten die gebruik maken van duurzame verpakkingen, karton afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven en recyclebaar Resistence Covering Safety Glass. Zo houden we onze Milieu Voetafdruk zo klein mogelijk. Kies bewust!

"Met het unieke safety glas bieden onze producten een wetenschappelijk bewezen langere houdbaarheid. Zo hoeven we minder conserveringsmiddelen toe te voegen aan onze producten. En dat komt weer ten goede aan een gezonde opbouw van jouw huid!"

In mijn bedrijf voer ik mijn behandelingen zo bewust mogelijk uit, ecovriendelijke schoonmaakmiddelen, bio-cotton wegwerpartikelen, geen waterverspilling, onnodig gebruik van plastic, vegan producten. Voor mij is het inmiddels een leefwijze die ik met liefde en passie uitdraag zowel zakelijk als privé. Beseffen dat we de aarde niet alleen deze generatie mogen bewonen ervaarde ik al in mijn tienerjaren en heeft zich gaande weg verweven in mijn leven. Niets doen is geen optie, elke druppel op de gloeiende plaat is belangrijk. Zorg dragen voor komende generaties is iets waar elk mens zich bewust van mag zijn, zodat we met elkaar een leefbare planet behouden.

Onze partners