Bellier Slim-Mobiel BV

Adres

Nijverheidsweg 22
5492 NK Sint-Oedenrode

Telefoon 0653393781

Website http://www.slim-mobiel.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

De Bellier Docker is al meer dan 15 jaar een begrip in de categorie “Klein Transport”.  De Bellier Docker is een “Transporter” zonder autorijbewijs. Door zijn compacte afmetingen van 297 cm x 141 cm is de  Bellier Docker  een ideaal voertuig in de kleine ruimte. De Docker is uw ideale partner voor al uw werkzaamheden op of langs de weg, bijvoorbeeld in de groenvoorziening of het leegmaken van prullenbakken. De Bellier Docker is leverbaar in een elektrische uitvoering als ook met een dieselmotor. De Docker Electro is voorzien van Lithium batterijen en heeft een ingebouwde 230 Volt lader. Duurzame "Minitruck" met "Maxi" mogelijkheden. Regeneratief remsysteem, actieradius ruim 100 km per lading. Opbouw met o.a. polybak, bladrekken, koel of vries box.

Slim-Mobiel BV levert ook de Bellier B8 Comfort en de B8 Luxe op de Nederlandse en Belgische markt. Deze nieuwe Bellier brommobiel met Italiaanse looks wordt geproduceerd in Frankrijk. Door zijn nostalgische vormgeving ziet hij er duidelijk anders uit in vergelijking met de gangbare brommobielen, kortom de B8 Luxe is een brommobiel met “autolook”. Deze Bellier is gemaakt met oog voor detail. De stevige polyester carrosserie, een aluminium chassis in combinatie met de zuinige Lombardini 480 HDI motor dragen bij aan een comfortabel rijgedrag. Binnenkort ook in Elektrische uitvoering leverbaar.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2004

Milieubeleid

Bellier Slim-Mobiel levert elektrische transportvoertuigen die geen directe uitstoot hebben. De Franse fabrikant werkt zoveel mogelijk samen met bedrijven uit zijn regio.

Twitter @Belliercars

Onze partners