Besopure.nl

Adres

Bataviastraat 71
1095 ER Amsterdam

Telefoon 06-18 499 417

Website http://www.besopure.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij besopure.nl vind je het grootste assortiment natuurlijke gezichtsverzorging, natuurlijke haarproducten, natuurlijke/mineralen make-up en meer. Dè best-sellers en cultmerken uit het buitenland. Natuurlijke verzorging voor iedereen 100% puur!

Al onze producten zijn samengesteld uit kostbare, natuurlijke (biologische), en waar mogelijk fair trade ingrediënten. Actieve werkstoffen die echt iets doen voor de huid en wellicht nog belangrijker, in synergie werken met de huid en haar ondersteunen in huidherstel, hydrateren en de huid voorziet van de juiste voedingstoffen, vitaminen en mineralen. Alle producten zijn samengesteld en vervaardigd met respect voor mens, dier & milieu – dus zonder synthetische toevoegingen die schade toe kunnen brengen aan je gezondheid of aan het milieu, cruelty free niet op dieren getest.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij 1% for the planet' en dragen via deze organisatie jaarlijks 1% van onze winst af aan verschillende milieu-organisaties. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze eigen ecologische footprint zo minimaal mogelijk te houden. Juist omdat we veel producten van over de grens halen, compenseren wij de CO2-emissie van de import van onze producten via Clear UK.

Al onze bestellingen worden verpakt met gerecylede, recyclebare en/of biologischafbreekbare verpakingsmaterialen. Dit geld ook voor de meeste vepakkingen van de producten die wij aanbieden. Een aantal merken die wij verkopen doneren zelf ook rechtstreeks aan goededoelen en milieu organisaties dus ons motto wat dat betreft: vele druppels maken al snel een hele plas...

Twitter @besopure

Onze partners