Betondirekt B.V.

Adres

Harddraversweg 32
8501 CN Joure

Telefoon 06-22545085

Website https://betondirekt.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij Betondirekt kunnen particulieren en ZZP'ers eenvoudig online beton bestellen. Via de online besteltool kan deze bestelling binnen 3 stappen geregeld zijn, waarbij keuze is tussen schuimbeton, regulier beton of eco2floor. 

Betondirekt werkt samen met gecertificeerde betoncentrales door het hele land waardoor klanten kunnen rekenen op een hoge kwaliteit beton voor een scherpe prijs. Na het plaatsen van de bestelling op de website neemt Betondirekt contact op met de dichtsbijzijnde betoncentrale om de order door te geven en af te stemmen. 

Levering kan door heel Nederland waar en wanneer u maar wilt. Ook benieuwd naar de mogelijkheden om online beton te bestellen of meer weten hoe u aan de slag moet met storten, of u beter schuimbeton kunt gebruiken of andere informatie? Betondirekt helpt particulieren en ZPP'ers met alle informatie en bestellingen van beton.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Betondirekt is ook leverancier van het duurzame eco2floor mortel. Dit is een duurzaam vergaard restproduct afkomstig uit de staalindustrie. Eco2floor is een uiterst goede vervanging voor beton in combinatie met vloerverwarming. Dit materiaal is namelijk een optimale warmtegeleiding en zorgt voor beperkte krim. Doordat Eco2floor restproducten een nieuw leven geeft is het een milieuvriendelijke en duurzame manier om een gietdekvloer te voorzien. 

Naast het duurzame mortel zorgt Betondirekt ook altijd voor een levering vanuit een betoncentrale met de dichtsbijzijnde locatie. Zo zijn de afstanden voor levering het kortst, wat zorgt voor een duurzaam transport en een lage prijsgarantie voor de consument. Tevens wordt er aandacht besteed aan duurzame uitvoeringstechnieken en betonmolens. 

Onze partners