Betrokken Uitvaarten

Adres

Verdistraat 78
2555 VE Den Haag

Telefoon 06-20405561

Website http://www.betrokkenuitvaarten.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

De vrouw achter Betrokken Uitvaarten is Gita Beets. Zij organiseert nu voor het zesde jaar uitvaarten voor families, met passie en ruimte, tijd en aandacht voor u. In informele sfeer streven we samen naar een onvergetelijk afscheid. Een uitvaart op maat, met precies zoveel bemoeienis als u wenselijk acht.

Betrokken Uitvaarten is onafhankelijk en transparant, met oog voor mens, miilieu en natuur.

Tijdens de uitvaart begeleidt Betrokken Uitvaarten u van begin tot eind. U heeft één aanspreekpunt. U bent geen nummer, maar een individu. Ik luister naar uw wensen en kan u onafhankelijk van leveranciers adviseren over de benodigde producten en diensten. betrokken uitvaarten steunt u bij het nemen van beslissingen en helpt bij het maken van keuzes. U kunt op betrokken uitvaarten rekenen wanneer dat nodig is.

Betrokken Uitvaarten betrekt u, uw familie en vrienden, kinderen en volwassenen, wanneer u dat wenst zoveel mogelijk bij de uitvaart. Maar betrokken uitvaarten speelt altijd een begeleidende rol. U heeft het voor het zeggen: uw dierbare zelf verzorgen of laten verzorgen, de plaats van opbaren thuis of in het rouwcentrum, dragen of rijden naar de laatste bestemming en de toespraken. Bijna alles kan! Alles mag en alles behoort tot de mogelijkheden.

 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

Betrokken Uitvaarten gebruikt papier, enveloppen, albums en condoleanceregisters van gerecycled en/of duurzaam materiaal. Bij voorkeur zijn ze van natuurlijke materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Ook heeft u de keuze uit kisten van hout, karton, bamboe, ananasblad of pitriet, ongelakt en verlijmd met milieuvriendelijke lijm. Steeds meer kistenfabrikanten beschikken over een eco-lijn. Er zijn waden van katoen of wol en doeken van katoen, linnen of zijde. Daarnaast bestaan er ambachtelijk vervaardigde producten zoals kisten, waden en schragen. betrokken uitvaarten werkt zoveel mogelijk met lokale- en fairtrade organisaties.

Natuurlijk opbaren op graszoden? Begraven op natuurbegraafplaatsen door heel Nederland? Een CO2 neutrale uitvaart? We bespreken de opties.

Onze partners