Bijenhotelkopen.nl

Adres

Ringoven 75
5825 CV Overloon

Telefoon 0640953912

Website http://www.bijenhotelkopen.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

De sociale onderneming Bijenhotelkopen.nl wil door het leveren van professionele bijenhotels bijdragen aan de natuurlijke ondersteuning van wilde bijen en andere bestuivende insecten. Professionele nestgelegenheid is van essentieel belang voor de wilde bijen. Bijenhotelkopen.nl verschaft met de duurzaam geproduceerde bijenhotels de mogelijkheid aan bedrijven, instellingen én particulieren om een steentje bij te dragen aan het beschermen van de wilde bijen. De bijenhotels worden met de hand gemaakt van Nederlands en/of Belgisch hout.

De productie vindt plaats in sociale werkplaatsen, waar Bijenhotelkopen.nl onder het motto “no social waste” werk verschaft aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Partner van NL Greenlabel, Nederland Zoemt en The Pollinators.


Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2017

Milieubeleid

Bijenhotelkopen.nl werkt alleen met Hollands of Belgisch hout. Vaak is dit zelfs "stormschade" of snoeihout of hout dat wij zelf kappen met onze BIJzondere collega's of scholieren/studenten. Hiermee is onze CO2 uitstoot voor transport mimimaal.

Verder beschikt ons thuiskantoor over zonnepanelen.

Milieukeurmerken

Twitter @bijenhotelkopen

Onze partners