Bijvoet Energie

Adres

Middenweg 1
1703 RA Heerhugowaard

Telefoon 0226-315919

Website http://www.bijvoetenergie.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bijvoet Energie b.v. is de importeur van de OKofen, BlueBurn en Ekopower houtpelletketels, Wodtke hout- en pelletkachels, BRV pompsystemen, Austria Email buffervaten en Silotec Allg bunkersystemen. 

Bijvoet Energie b.v werkt alleen samen met door ons geschoolde en gecertificeerde installateur / dealers. 

Het totaalpakket wat Bijvoet Energie b.v. biedt op dit gebied en in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld is compleet en betaalbaar. Bijvoet Energie b.v. biedt hierbij hoogwaardige aftersales service en scholingen voor kennisopbouw, om een gezonde relatie met dealer en eindklant te kunnen onderhouden.

Okofen en BlueBurn zijn Oostenrijkse topklasse pelletketels die zich kenmerken door de lange levensduur (30+ jaar) en het geringe onderhoud (gemiddeld 1x per jaar een aslade legen).

Ekopower pelletketels
Hoge kwaliteit voor een nette prijs. De Ekopower pelletketel qua prijs een middenklasse segment ketel met de rendementen van een topklasse ketel. Onderhoud voor de gebruiker slechts enkele keren per jaar, zelfreinigende warmtewisselaar en automatische brander reiniging. Deense kwaliteit onder een Nederlands talig touchscreen display. Te gebruiken met of zonder buffervat.

Austria Email buffervaten 
Hoogst scorende isolatiemantel op de markt, scherpe prijs bij uitzonderlijke kwaliteit, veel mogelijkheden en korte levertijden.

BRV Pompsystemen
Bijzonder scherp geprijsde pompsystemen met A++ pompen geïntegreerd. Een pakket van pompen en randmaterialen om uw warmte installatie compleet te maken.

Silotec Allg bunkersystemen 
Zaksilo en bunker systemen uit Duitsland. Zeer hoge kwaliteit, plug and play systemen, zeer compleet assortiment.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @bijvoetenergie

Onze partners