BinBang

Adres

Ganzenmarkt 14
3512 GD Utrecht

Telefoon +31 (0) 644 062 421

Website http://www.binbang.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

In het huidige complexe afvalsysteem worden nog te veel waardevolle materialen verbrand. BinBang wil dit op een positieve manier veranderen. Ons doel is om mensen thuis en binnen organisaties bewust te maken van grondstoffen die ze kunnen sparen en ze hier een concrete oplossing voor te bieden. Omdat er op dit moment nog geen goede oplossing bestaat voor afvalscheiden in de keuken, hebben we de BinBang bedacht.

De BinBang is een innovatieve afvalbak, ontwikkeld om het voor ieder huishouden en kantoor makkelijk te maken afval te scheiden en weg te brengen. Het modulaire systeem bestaat uit verschillende boxen die je kunt stapelen of naast elkaar zetten, zodat je afvalscheiding weinig ruimte inneemt.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Doordat de BinBang gemaakt is van afvalmaterialen, maken we de waarde van gerecycled materiaal zichtbaar. We maken het makkelijk voor iedereen om afval al in de keuken te scheiden en gescheiden weg te brengen. Deze grondstoffen kunnen weer worden ingezet in de keten. Hiermee vergroten we het aandeel waardevolle materialen wat gebruikt wordt in nieuwe producten.

Twitter @BinBangNL

Onze partners