BioBite

Adres

Mecklenburglaan 17
1404 BE Bussum

Telefoon 0651992994

Website http://biobite.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

DIT IS ZOOO LKKR

Biobite LKKR zit vol met lekkermakers: hazelnoten, amandelen, zaden, dadels, bessen en abrikozen. Plus specerijen, om de smaak verder te verhogen. Het geheim van onze biologische bakker maakt de LKKR vervolgens helemaal af. Suiker of conserveermiddel hebben we niet toegevoegd.

GOED KAUWEN, SMAAKT BETER

Biobite LKKR is er in de varianten Boekweit en Spelt. Deze waardevolle granen, aangevuld met haver en gierst, maken dat er echt wat te kauwen is. Behalve meer smaakbeleving geeft kauwen ook een verzadigingsgevoel. En dat helpt weer tegen tussendoortjes, die beter achterwege kunnen blijven.

Kennis maken met een proefmonster van 50 gram? Mail & Win biobite@biobite.nl

Er zijn verschillende redenen om goed op je voedsel te kauwen. De belangrijkste is wat ons betreft deze: kauwers geven hun hersenen meer het signaal dat er “behoorlijk gegeten” wordt. Liever gezegd: gegeten is.Het verzadigingsgevoel wordt zo beter verankerd. Met Biobite stel je het gevecht tegen de verleiding uit, tot het moment van de reguliere gezonde maaltijd er is. Niet hoeven vechten is ook een manier van winnaar zijn.

Smaakt beter
Biobite zit vol met natuurlijke lekkermakers. Expres, want lekker eten verrijkt het leven. Door goed te kauwen, komt al dat lekkers veel beter vrij. Je tong beleeft nog eens wat: hazelnoten, amandelen, zaden, dadels, bessen en abrikozen. Verder specerijen om de smaak te verhogen. Dit alles tegen een smaakachtergrond van waardevolle granen waaronder boekweit, spelt, haver en gierst. Kortom, LKKR!

Branche
Eten en drinken
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Wij werken met gerecyclede materialen zoals omdozen en brengen bestellingen o.a. op de fiets rond. 

Milieukeurmerken

Twitter @biobite

Onze partners