Biopromotions BV

Adres

Gerberastraat 32
2431 XN Noorden

Telefoon 0654663549

Website http://www.biopromotions.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Biopromotions is een jong en innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van promotionele en custom made producten gemaakt van biologisch afbreekbare kunststof.

Idee, concept en werkwijze

"Uw idee, onze oplossing" is van toepassing op onze werkwijze.

Een idee wordt door de ontwerpers van Biopromotions omgezet in een concept. Dit concept wordt visueel vormgegeven in een 3D tekening (en vervolgens in een 3D print). Daarna wordt de productiemal vervaardigd waarna de daadwerkelijke productie kan starten.

Biopromotions is een flexibele onderneming en heeft alle disciplines in huis en kan daardoor snel handelen!

Daarnaast beschikt Biopromotions over een groot wereldwijd inkoopnetwerk zodat wij naast eigen ontwikkeling en productie ook uw leverancier zijn voor bestaande promotionele producten

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Waarom Bioplastic

Al jarenlang gebruiken we plastic in alle vormen en maten. Veel van de producten die we kopen zijn verpakt in plastic, vaak krijgen we er dan ook nog een plastic tasje omheen! Al dit plastic, van groot tot klein, komt in ons afval terecht.

Gelukkig wordt dit afval steeds vaker gerecycled, maar in Nederland wordt ons afval voornamelijk nog verbrand of komt het op vuilstortplaatsen terecht. Helaas komt een groot deel ook in onze zeeën en oceanen terecht, allemaal afval dat voor het overgrote deel afkomstig is van land. Het wordt geloosd door de industrie maar vooral ook door de consument.

Daarom hebben wij Biopromotions in het leven geroepen om zoveel mogelijk oplossingen te bieden voor het milieu en de toekomst voor onze kinderen te beschermen. 

Twitter @BiopromotionsNL

Onze partners