BlijeGup

Adres

Margarethadreef 27
5046 GZ Tilburg

Telefoon 06-51081073

Website https://blijegup.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

BlijeGup omschrijven wij het liefst als milieubewust, eerlijk en betrokken. Door goed te luisteren naar jou (onze klanten) en door onze ideeën en ontwikkelingen te delen proberen wij elke dag ons bedrijf een stukje beter te maken.

Milieubewust zijn we door dozen en verpakkingsmateriaal te minimaliseren en waar kan te hergebruiken, bestellingen in het stadscentrum op de fiets te bezorgen, duurzaam speelgoed te verkopen dat jaren mee kan gaan en elke dag ons proces een beetje beter te maken. 

Eerlijkheid bieden wij door onze klanten altijd op de hoogte te houden van bestellingen, retouren en garanties. Zo kun je bij BlijeGup gratis bestellingen retourneren als het toch niet naar wens blijkt te zijn. Wij zijn niet de moeilijkste als het aankomt op retouren en deze belanden ook zeker niet in de container. In onze uitverkoop vind je alle tweedekansjes met bijvoorbeeld lichte gebruikssporen en lichte beschadigingen voor een heel aantrekkelijke prijs.

Jouw wensen kennen en uit laten komen, dat is onze betrokkenheid. Elke maand brengen wij daarom de wensen van de klanten in kaart door poll's en vragenlijsten. Op jullie wensen baseren wij onze doelen. Maandelijks informeren wij iedereen die hier benieuwd naar is over onze doelen. We vertellen hoe ver we zijn gekomen, wat we als eerste gaan doen en waar wij eventueel jouw hulp bij kunnen gebruiken. Doelen behalen, dat doen wij het liefst!

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2019

Milieubeleid

Geen opgave

Milieukeurmerken

Onze partners