Bloemoloog

Adres

Havinghastraat 66-F
1817 DA Alkmaar

Telefoon +31611195115

Website Https://www.bloemoloog.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bloemoloog biedt een ruim assortiment met uitsluitend biologische bloembollen & knollen en is voorzien van een SKAL-certificering waardoor met trots het bio-logo mag worden uitgedragen!

Bloemoloog verkoopt zowel aan bedrijven als particulieren en is te bezoeken op diverse markten en evenementen waar de natuur centraal staat! Hier kunt u alle producten vasthouden, aanraken, ruiken en daarnaast kunt u alle vragen stellen om tot een geslaagde bloemen-ervaring te komen en een prachtig bloeiende tuin.. Alle deelnemende markten en evenementen zijn terug te vinden in de evenementenkalender op de website.

Ook is de Bloemoloog te boeken voor verschillende activiteiten op het gebied van natuureducatie voor kinderen op basisscholen en binnen de kinderopvang via de natuurgids Alkmaar of via de website.

Duurzaamheid is in verschillende aspecten van het werkproces terug te zien; zo worden producten lokaal ingekocht bij SKAL-gecertificeerde kwekers, wordt er gewerkt met papieren verpakkingen, wordt er indien nodig gebruik gemaakt van natuurlijk vulmateriaal wanneer pakketten per post verzonden worden en zijn alle etiketten inkt-vrij geprint.

Bent u nieuwsgierig, ziet u een samenwerking of zou u willen weten waar de Bloemoloog iets kan betekenen voor u of úw bedrijf? Neem gerust contact op via Fly@Bloemoloog.nl of Roos@Bloemoloog.nl en wij denken graag mee waar wij samen kunnen vergroenen en bloeien! 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2020

Milieubeleid

SKAL-gecertificeerd 

Milieukeurmerken

Onze partners