Boa Nova Retail Group

Adres

Houttuinlaan 14
3447 GM Woerden

Telefoon 0348-414300

Website http://www.boanova.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Boa Nova Retail Group is ontwikkelaar en distributeur van duurzame food en non-food labels die worden vervaardigd uit natuurlijke, gecertificeerde grondstoffen en materialen. Deze verantwoorde assortimenten leveren wij aan landelijke en internationale retail organisaties en aan individuele detaillisten. Door het creëren en leveren van bewuste en innovatieve producten toegespitst op de alerte consument van vandaag, voorzien wij onze klanten van een duurzame, onderscheidende positie op de retailmarkt van de toekomst.

Met een uniek en breed scala aan eco non-food en bio food producten profileert Boa Nova Retail Group zich als een duurzame totaalleverancier die continu artikelen blijft creëren, selecteren en innoveren. 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Boa Nova Retail Group kiest voor een focus op het maximaal haalbare op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Dit heeft geresulteerd in unieke en kwalitatief hoogstaande productlijnen geschikt voor een breed publiek. Speciaal voor de automotive branche brengt Boa Nova Retail Group een complete lijn ecologische Car Care producten. Een gecertificeerd 100% biologisch afbreekbaar assortiment waarbij niet alleen de inhoud milieuvriendelijk is, maar ook de verpakking volledig vervaardigd wordt uit natuurlijke materialen, geeft aan waar Boa Nova Retail Group voor staat. 

Milieukeurmerken

Onze partners