BoeketReekZZZ

Adres

Cotoneaster 11
1424 LB De Kwakel

Telefoon 0629174910

Website https://boeketreekzzz.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij-vriendelijke bloemen met een goed verhaal 

BoeketReekZZZ is het eerste bij-vriendelijke 🐝 online bloemenabonnement 💐 van Nederland. Wij bezorgen mensen en bedrijven in heel Nederland elke week de meest bij-vriendelijke en zo duurzaam ♻️ mogelijke verse bloemen.

Onze missie: 100% duurzame en pesticidevrije boeketten, uiterlijk in 2025. Zo willen we bijdragen aan de bescherming van bijen, vlinders, hommels en al die andere bestuivende insecten 🐝 . Belangrijk, want die zijn van levensbelang voor een gezonde natuur en gezond voedsel.

Onze klanten zijn bedrijven die écht werk willen maken van duurzaamheid ♻️. Voor de balie, receptie, ontvangstruimte of vergaderzaal zijn BoeketReekZZZ bloemen de meest gezonde en duurzame keuze. In elke fase van ons bedrijfsproces kiezen wij consequent de meest duurzame optie. We selecteren onze kwekers zorgvuldig. Wij versturen onze boeketten in stevige verpakkingen van fsc-recyclekarton 📦. Wij vermijden plastic. Ons boeketpapier is composteerbaar, onze boeketlabels gemaakt van groeipapier 🏷️. De bezorging doen we zo groen mogelijk via PostNL met CO2-reductieplan.

Wij geloven in continu verbeteren. Daarom zetten we telkens nieuwe stappen vooruit, op weg naar 100% duurzaam en 100% pesticidevrij. Daar zijn we nog niet, maar daar gaan we wel doelgericht naar toe. Zodat onze klanten kunnen genieten – elke week opnieuw – van een verrassend arrangement van verse, gezonde bloemen.

Van de opbrengst van elk boeket doneren wij € 1 aan de HoneyHighway, de stichting die bloeiende bloemen zaait langs wegen en dijken, ter bescherming van de wilde bijen 🐝.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners