Boekhout Vloeren

Adres

Celsiusbaan 6
3439 NC Nieuwegein

Telefoon 0881717500

Website https://www.boekhoutvloeren.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Boekhout Bedrijfsvloeren is een gespecialiseerde leverancier van pvc vloeren. Boekhout verzorgt in heel Nederland representatieve vloeren van hoge kwaliteit voor veeleisende bedrijfsomgevingen.

Boekhout werkt uitsluitend met duurzame topkwaliteit pvc vloeren. Door onze schaalgrootte werken we rechtstreeks met toonaangevende fabrikanten en gebruiken we louter A0kwaliteit pvc vloeren. Dat betekent dat onze vloeren ook na lang en intensief gebruik nog steeds bijzonder fuctioneel en mooi zijn. Daarbij zijn onze vloeren uiterst comfortabel, isoleren ze uitstekend en vragen ze minimaal onderhoud. Onze directe relatie met de fabrikanten garandeert dat we altijd beschikken over de laatste innovaties en technieken.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Boekhout Bedrijfsvloeren heeft duurzaamheid centraal staan. Duurzaamheid realiseren we met de gebruikte materialen, onze aanpak en het eindresultaat. Het begint met het basismateriaal van onze vloeren. Het pvc is geproduceerd 100% gerecycled pvc. Uw vloer betekent daadwerkelijk een tweede leven voor pvc dat al eerder is gebruikt. Ook beperken wij de gebruikte hoeveelheid pvc tot het minimum. Door goed te meten en efficiënt om te gaan met onze pvc tegels, beperken we het restmateriaal dat over blijft. En uiteraard nemen we de restanten weer mee zodat ze opnieuw verwerkt kunnen worden bij de productie van nieuwe vloertegels.

Ook de vloer zelf is duurzaam. De vloertegels worden thermisch gelast, waarmee de vloer volledig vloeistofdicht is en eventuele gemorste chemicaliën nooit in het milieu kunnen weglekken. Bovendien zorgt het volledig naadloze karakter van de pvc vloer dat u in veel gevallen minder reinigingsmiddelen nodig heeft om de vloer schoon te houden. Daarnaast heeft het materiaal een uitstekende warmt-isolatie waardoor u kunt besparen op uw energieverbruik en de bijbehorende kosten.

Twitter @boekhoutvloeren

Onze partners