Boen Groen

Adres

Keienbergweg 97
1101 GG Amsterdam

Telefoon 020 354 26 20

Website http://boengroen.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Boen Groen is het milieuvriendelijkste schoonmaakbedrijf van groot Amsterdam. Wij werken volgens de visie dat schoon pas echt schoon is als het milieu niet wordt belast. Boen Groen gaat in alle opzichten zo duurzaam mogelijk te werk. Wij zorgen voor dagelijks schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging. Uw omgeving is van entree tot wc stralend schoon en fris is.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

De schoonmaakdiensten van Boen Groen zijn op vier manieren duurzaam:

 1. Milieuvriendelijke reinigingsproducten én verpakkingen
  We maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsproducten die biologisch afbreekbaar zijn en daarom niet schadelijk zijn voor mensen, dieren of planten. Ook zijn de verpakkingen van deze schoonmaakmiddelen van milieuvriendelijk materiaal.
 2. Millieuneutraal transport
  Ons team gaat op de fiets of met het openbaar vervoer naar het werk. Indien we een auto of scooter gebruiken, is deze altijd elektrisch.
 3. Water- en energiebesparing
  De medewerkers van Boen Groen beperken tijdens de schoonmaakwerkzaamheden het watergebruik. Ook gaan zij efficiënt om met licht en warmte om zo op alle manieren bij te dragen aan het milieu.
 4. Personeelsbeleid
  Bij Boen Groen heeft het personeel een realistische werkdruk. Er worden alleen haalbare schoonmaakprogramma’s voor werknemers opgesteld. Onze medewerkers werken onder goede arbeidsvoorwaarden en worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

Onze partners