BonGo Solar BV

Adres

Tweelingenlaan 15
7324 AP Apeldoorn

Telefoon 088 334 7640

Website https://www.bongosolar.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

BonGo Solar behoort tot de twee grootste en meest toonaangevende zonnepanelenbedrijven in Nederland en is onderdeel van Koolen Industries Solar.

De afgelopen jaren hebben wij duizenden zonnestroominstallaties vakkundig geïnstalleerd. Door ons gedegen advies en ruime ervaring kunnen wij onszelf de expert in zonne-energie noemen. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets zeer positief. Graag werken wij in nauwe samenwerking met u aan de beste zonnestroominstallatie voor uw dak.

Over Koolen Industries Solar
Koolen Industries Solar (voorheen Energy Experience Group) is een groep van bedrijven uit de Koolen Industries groep, die werkzaam zijn in de zonne-energiesector. Op jaarbasis installeert Koolen Industries Solar rond de 75.000 zonnepanelen bij consumenten en bedrijven.
Momenteel bestaat Koolen Industries Solar uit vijf bedrijven: BonGo Solar, NovaVolt Solar Energy, BonGo Solar Projects, Duurzaam Besparen en Energy Experience Installatie Service.

Waarom BonGo Solar?
BonGo Solar staat voor kwaliteit en streeft naar een 100% klanttevredenheid binnen de organisatie. Dit vertalen wij in een persoonlijk, passend advies, hoogwaardige zonnepanelen en een gedegen installatie van de panelen. Bij ons kunt u zonnepanelen kopen én huren!

Zonnepanelen kopen? Onze voordelen voor u op een rij:

Professioneel advies
Grote showroom, assortiment met A-merken
ISO- en TÜV-gecertificeerd
Geen aanbetaling nodig. Betaal pas na oplevering!
Gecertificeerde installateurs volgens de NEN1010-normen
BTW-teruggaveservice
Snelle installatie. Binnen enkele weken plaatsen wij de panelen!
Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf
Aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE)
Lid van Holland Solar
Aanschaf mogelijk met gunstige energiebespaarlening via SVn
€100,- retour bij het aanbrengen van een klant

Zonnepanelen huren? Onze voordelen op een rij:

Geen BKR registratie nodig
Verhuisservice
U heeft altijd de mogelijkheid om de zonnepanelen alsnog te kopen wanneer u daar klaar voor bent
Wij verzorgen en betalen de verzekering
Service en onderhoud zijn voor onze rekening
A-merk kwaliteit producten
ISO- en TÜV gecertificeerd
Gecertificeerde installateurs volgens de NEN1010-normen
Snelle installatie. Binnen enkele weken plaatsen wij de zonnepanelen!
Gedurende de huurperioden heeft u garantie, service en onderhoud op uw zonnepanelen
25 jaar opbrengstgarantie
Minimaal 20 jaar en maximaal 30 jaar productgarantie
Lid van branchevereniging Holland Solar
Bij overname melden we uw zonnestroominstallatie aan bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE)

Gratis en vrijblijvend advies
U kunt bij ons gemakkelijk per telefoon of via deze website een advies & prijsopgave aanvragen. Uiteraard is dit gratis en geheel vrijblijvend. Samen bepalen we de beste strategie. Ook bent u welkom in onze showroom in Apeldoorn om alle zonnepanelen-modellen en omvormers van dichtbij te bekijken. Met ruim 120 medewerkers zijn wij u graag van dienst!

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Zonnepanelen en duurzaamheid
Hoe kan ik mijn huis verduurzamen met zonnepanelen?
Duurzaam is de trend en veel Nederlanders zijn dan ook op zoek naar manieren om hun huis te verduurzamen. Zonnepanelen zijn een groene én rendabele manier om uw huis voor de lange termijn duurzamer te maken. Met zonnepanelen voorziet u uw eigen huis van groene energie op en dat ziet u terug op de meterkast en energierekening. De experts van BonGo Solar geven antwoord op de meest-gestelde vragen over duurzaamheid, groene energie en zonnepanelen.

Waarom is zonne-energie beter voor het milieu?
Zonne-energie is de meest groene, schone en duurzame energie die er bestaat. Het grootste deel van de energie die we in Nederland gebruiken wordt opgewekt door middel van fossiele brandstoffen als aardolie, aardgas en kolen. Bij de verwerking van deze brandstoffen komt C02 vrij en daarom dragen ze sterk bij aan klimaatverandering en milieuvervuiling. Daarnaast raken de bronnen om deze stoffen te winnen uitgeput en moeten we ze daarom importeren uit het buitenland. De verscheping hiervan gaat ook weer ten koste van het milieu. Niet zo gek dat veel particulieren en bedrijven manieren zoeken om hun energie lokaal en duurzaam te winnen met zonnepanelen.

Waarom zijn zonnepanelen duurzaam?
Zonnepanelen maken geen gebruik van brandstoffen en vervuilen de lucht dus niet door het uitstoten van deze stoffen. Daarnaast maken zonnepanelen geen gebruik van andere milieuvriendelijke en duurzame energiebronnen als biomassa of water en wordt er dus niets aangetast of opgebruikt. De enige nodige factor is de zon, en zo lang deze regelmatig blijft schijnen doen zonnepanelen hun werk. Door middel van zonnecellen wordt er direct stroom gemaakt van de energie van de zon en wordt er niets verspild. Zonnepanelen behoeven bijna geen onderhoud, wat ook weer bijdraagt aan de duurzaamheid ervan. 

Hoeveel duurzame energie komt er uit zonnepanelen?
Het is mogelijk om de volledige energie van een huishouden uit zonnepanelen op te wekken. Wanneer er meer groene energie wordt opgewekt dan gebruikt kunt u het overschot terug leveren aan het stroomnet. Er wordt dus geen energie verspild. Een huishouden gebruikt gemiddeld 3.500 kWh aan energie, wat inhoudt dat er zo’n 16 panelen nodig zijn om dit op te wekken. Natuurlijk is de ligging van de panelen van invloed, een dak op het zuiden levert meer energie op dan een noordelijk dak.

Hoe lang gaan zonnepanelen mee?
Zonnepanelen gaan meer dan 25 jaar mee. BonGo Solar biedt garantie dat de zonnepanelen na 25 jaar nog steeds 80% opbrengen ten opzichte van voorgaande jaren. Dit maakt de investering duurzaam voor de lange termijn. Het is mogelijk de zonnepanelen mee te verhuizen naar een nieuwe woning bij zowel koop als huur. Vergeet echter niet dat uw woningwaarde stijgt wanneer u uw huis verkoopt, doordat u gekozen heeft voor zonnepanelen.

Wat is een duurzaamheidslening?
Gemeenten en provincies dragen graag bij aan verduurzaming en bieden daarom vaak een duurzaamheidslening aan inwoners die hun huis willen verduurzamen. Met de duurzaamheidslening kunt u energiebesparende maatregelen doorvoeren aan uw woning zonder dat u eigen spaargeld moet aanspreken. Lees hier meer over de duurzaamheidslening en ontdek waarom een duurzaamheidslening loont.

Twitter @BonGo_Solar

Onze partners