BonGo Solar Projects BV

Adres

Tweelingenlaan 15
7324 AP Apeldoorn

Telefoon 088 334 7618

Website https://www.bongosolarprojects.com/home

Locatie

Bedrijfsprofiel

Welkom bij BonGo Solar Projects
Dé leverancier en installateur van zonnepanelen voor bedrijven, verenigingen en vereniging van eigenaren, ook wel VvE’s genoemd. BonGo Solar Projects is onderdeel van Koolen Industries Solar.

Het investeren in duurzame energie is allang niet meer alleen voor particulieren interessant. Door de verschillende subsidies voor zakelijke zonnepanelen is het ook voor ondernemingen financieel zeer interessant. Hiermee zijn zonnepanelen voor bedrijven een win-win-win situatie; het is financieel aantrekkelijk, u bespaart op de maandelijkse energielasten en u draagt bij aan een beter milieu door het opwekken van duurzame energie.

Over Koolen Industries Solar
Koolen Industries Solar (voorheen Energy Experience Group) is een groep van bedrijven uit de Koolen Industries groep, die werkzaam zijn in de zonne-energiesector. Op jaarbasis installeert Koolen Industries Solar rond de 75.000 zonnepanelen bij consumenten en bedrijven.
Momenteel bestaat Koolen Industries Solar uit vijf bedrijven: BonGo Solar, NovaVolt Solar Energy, BonGo Solar Projects, Duurzaam Besparen en Energy Experience Installatie Service.

Fiscaal voordeel op zakelijke zonnepanelen
Natuurlijk mag u als ondernemer de investering in zonnepanelen als investering aftrekken van uw fiscale winst en mag u de BTW aftrekken van de aangifte omzetbelasting. Maar buiten deze aftrekposten kunt u als ondernemer gebruikmaken van een aantal zeer interessante subsidies voor zakelijke zonnepanelen. De meest interessante subsidies voor bedrijven zijn de EIA, MIA en SDE+ subsidie. Hier leest u alles over de verschillende zakelijke subsidies.

Is uw bedrijfspand geschikt voor zonnepanelen?
Iedereen kent tegenwoordig wel woonhuizen met zonnepanelen. Maar over het algemeen zijn bedrijfspanden ook uitermate geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Hierbij maakt het eigenlijk geen verschil of het een plat dak of een schuin dak is. Bij bedrijven zien we ook regelmatig dat zonnepanelen geplaatst worden op een stuk braakliggend terrein. Ook wel veldopstelling genoemd. Zo maken ondernemers optimaal gebruik van de beschikbare ruimte!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Zonnepanelen en duurzaamheid
Hoe kan ik mijn bedrijf, vereniging en vereniging van eigenaren (VvE) verduurzamen met zonnepanelen?
Duurzaam is de trend en veel bedrijven en verenigingen ze zijn dan ook op zoek naar manieren om hun pand te verduurzamen. Zonnepanelen zijn een groene én rendabele manier om uw bedrijf, vereniging of VvE voor de lange termijn duurzamer te maken. Met zonnepanelen voorziet u uw bedrijf, vereniging of VvE van groene energie op en dat ziet u terug op de energierekening. De experts van BonGo Solar Projects geven antwoord op de meest-gestelde vragen over duurzaamheid, groene energie en zonnepanelen.

Bij ons krijgt u ook tot 30 jaar garantie en service na aanschaf. Daarnaast zijn wij lid van Holland Solar waar u als klant van profiteerd! 

Waarom is zonne-energie beter voor het milieu?
Zonne-energie is de meest groene, schone en duurzame energie die er bestaat. Het grootste deel van de energie die we in Nederland gebruiken wordt opgewekt door middel van fossiele brandstoffen als aardolie, aardgas en kolen. Bij de verwerking van deze brandstoffen komt C02 vrij en daarom dragen ze sterk bij aan klimaatverandering en milieuvervuiling. Daarnaast raken de bronnen om deze stoffen te winnen uitgeput en moeten we ze daarom importeren uit het buitenland. De verscheping hiervan gaat ook weer ten koste van het milieu. Niet zo gek dat veel bedrijven, verenigingen en VvE's manieren zoeken om hun energie lokaal en duurzaam te winnen met zonnepanelen.

Waarom zijn zonnepanelen duurzaam?
Zonnepanelen maken geen gebruik van brandstoffen en vervuilen de lucht dus niet door het uitstoten van deze stoffen. Daarnaast maken zonnepanelen geen gebruik van andere milieuvriendelijke en duurzame energiebronnen als biomassa of water en wordt er dus niets aangetast of opgebruikt. De enige nodige factor is de zon, en zo lang deze regelmatig blijft schijnen doen zonnepanelen hun werk. Door middel van zonnecellen wordt er direct stroom gemaakt van de energie van de zon en wordt er niets verspild. Zonnepanelen behoeven bijna geen onderhoud, wat ook weer bijdraagt aan de duurzaamheid ervan.

Hoeveel duurzame energie komt er uit zonnepanelen?
Het is mogelijk om de volledige energie van een bedrijf of vereniging uit zonnepanelen op te wekken. Wanneer er meer groene energie wordt opgewekt dan gebruikt kunt u het overschot terug leveren aan het stroomnet. Er wordt dus geen energie verspild. Natuurlijk is de ligging van de panelen van invloed, een dak op het zuiden levert meer energie op dan een noordelijk dak.

Hoe lang gaan zonnepanelen mee?
Zonnepanelen gaan meer dan 25 jaar mee. BonGo Solar Projects biedt garantie dat de zonnepanelen na 25 jaar nog steeds 80% opbrengen ten opzichte van voorgaande jaren. Dit maakt de investering duurzaam voor de lange termijn.

Twitter @BonGo_Solar

Onze partners