Boogaard duurzame energie

Adres

Sud 14
8711 CV Workum

Telefoon 0515 - 542770

Website http://www.boogaardinstallatie.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Boogaard installatiebedrijf (opgericht in 1984) is een allround installatie bedrijf, voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van gas, water, elektra, CV, sanitair, dakbedekking, vloerverwarming en energiebesparende installaties.

Op Sud 14 in Workum hebben we een uitgebreide showroom op het gebied van duurzame energie. Ook kunt U hier terecht voor installatiemateriaal voor de doe-het-zelver, en is er een groot assortiment in klein huishoudelijke onderdelen en accessoires.
Boogaard Installatiebedrijf heeft -in samenwerking met Uniwarm een groothandel in vloer- en wandverwarmingssystemen, voor particulier en bedrijven.

Het bedrijf kent drie medewerkers, en huurt daarnaast zo nodig een vaste groep ZZP-ers in.
Boogaard Installatiebedrijf is lid van de Uneto-VNI.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1984

Milieubeleid

Duurzame energie is een specialisme binnen ons bedrijf.

Installatiebedrijf Boogaard heeft jarenlange ervaring en alle benodigde kennis in huis op het gebied van duurzame energie. Met de jaargegevens van het energieverbruik (gas en elektra) van U kan worden bekeken of het zinvol is om te investeren in duurzame energie, en welke mogelijkheden het meest geschikt zijn. De investering kan en behoort in een aantal jaren te zijn terugverdiend. Natuurlijk kunt U ook om andere redenen kiezen voor duurzame energie, zoals bijvoorbeeld vanwege milieu overwegingen.

Ook in de huidige woningbouw gelden normen die van invloed zijn om voor duurzame energie te kiezen. ( EPC normen voor nieuwbouw) In alle gevallen is het kiezen voor duurzame energie een bewuste en besparende keuze.

Onze partners