Boot & Dart Boomkwekerijen B.V.

Adres

Rijneveld 12
2771 XT Boskoop

Telefoon +31 (0)172 235 235

Website http://www.bootendart.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Boot & Dart Boomkwekerijen bv is ontstaan uit de krachtenbundeling van de twee bedrijven Boot & Co Boomkwekerijen B.V. en Darthuizer B.V. Twee bedrijven met een jarenlange historie in de boomkwekerijsector. Boomkwekerij Darthuizer is al sinds 1924 gespecialiseerd in het kweken van een breed assortiment beplanting. Boot & Co Boomkwekerijen heeft in de afgelopen 65 jaar bewezen een kwalitatief hoogstaand, modern en eigentijds product aan de markt te leveren.

Boot & Dart Boomkwekerijen zet die lijn van kwaliteit en innovatie door. Dit gebeurt ondermeer door de gewassen daar te kweken waar dat ook het beste kan. Bos- en haagplantsoen, solitairs en een breed sortiment laanbomen van hoge kwaliteit op de humeuze zandgrond van de ruim 100 ha grote kwekerijen in Zundert en omgeving. Deze grondsoort staat borg voor een fijn vertakt wortelgestel dat een snelle hergroei bevordert. Op de bijna 10 ha prima veengrond in Boskoop worden bodem bedekkende heesterrozen, coniferen, sierheesters en de schitterende solitairs geteeld. Zowel in Leersum als ook in Zundert worden de heesters in pot geteeld. De gehele productie voldoet aan de eisen van 'Milieukeur en Groenkeur’. Op deze manier wordt een zeer breed sortiment op efficiënte wijze en duurzaam geproduceerd.

Doordat we een aantal belangrijke waarden voorop stellen, zijn wij hierbij al jaren een betrouwbare partner. Kernbegrippen voor ons zijn kwaliteit, advies, oplossingen, duurzaamheid, integriteit, duidelijkheid en het nakomen van afspraken. Door zelf te kweken en door onze research- en development afdeling zorgen we voor constante innovatie van het sortiment.

Branche
Industrie
Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Milieukeur

Groenkeur

Skall

ISO-9001

ISO-14001

MVO (ISO-26000)

MPS Florimark Trade

Milieukeurmerken

Onze partners