Boundless World Solutions Solar Energy

Adres

Keileweg 8
3029 BS Rotterdam

Telefoon +31624808190

Website http://boundlessworldsolutions.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Boundless World Solutions is een internationale onderneming met de ambitie om in Kaapverdië en de regio West-Afrika leidend te worden in de toepassing van de zonne-energie technologie.
Boundless World Solutions werkt oplossingsgericht en proactief aan de oplossing van het energieprobleem in onze regio. Wij denken dat het inzetten op zonne-energie zal leiden tot meer welvaart voor alle mensen in de regio. Wij zijn een Maatschappelijk Verantwoord Onderneming (MVO). Boundless World Solutions streeft naar de juiste balans tussen People, Planet en Profit. Wij geloven dat een juiste balans onze wereld beter zal maken.

Boundless World Solutions is opgericht in 2010. De hoofdvestiging is Praia, de hoofdstad van Kaapverdië. Kaapverdië is lid van de ECOWAS/CEDEAO gemeenschap van West-Afrikaanse landen en heeft de ambitie om als hub te functioneren voor de hele regio. Kaapverdië is goed bereikbaar vanuit Zuid- en Noord-Amerika, Europa en de landen in Afrika zelf. Ons speelveld omvat landen als Senegal, Nigeria, Ghana en Equatoriaal-Guinea. Boundless World Solutions streeft naar aanwezigheid in andere landen buiten de regio, zoals Angola, Zuid-Afrika, Marokko en Tunesië.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @bworldsolutions

Onze partners