Brandwijk Kerstpakketten

Adres

Bossekamp 7
5301 LZ Zaltbommel

Telefoon 0418 561699

Website http://www.brandwijk.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Als voor u niet alleen de zeggingskracht van het kerstpakket of promotioneel artikel van belang is maar ook de gastvrijheid, service en het  menselijke aspect telt, voelt u zich dan meer dan welkom in de fascinerende ‘Wereld van Brandwijk’!

Laat u medewerkers en relaties weten dat u duurzaam onderneemt en wat uw milieubeleid is, bedrijven die oog hebben voor mens en milieu zullen uiteindelijk stappen vooruit kunnen maken. Laat uw commitment op dit gebied ook tot uiting komen bij de keuze van uw kerst- en relatiepakketten.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1982

Milieubeleid

Als enige in haar branche zijn Brandwijk Kerstpakketten en Promo.nl gecertificeerd voor MVO/PPP  - ISO 9001:2008 -  CO2 Prestatieladder niveau 3 en FIRA brons. Daarnaast is Brandwijk een ‘doener’. In zijn bedrijfspand, branche en collectie speelt aandacht voor de toekomst en een verantwoord milieubeleid een belangrijke rol.

Door onze expertise op het gebied van certificeringen heeft ons bedrijf een leidende rol gespeeld bij de pilot over Europese certificeringsregels. De Brandwijk Groep is dan ook EPPA, European Promotional Product Association, zilver gecertificeerd. 

Slechts een handvol suppliers 
van alle Europese promotionele bedrijven is gecertificeerd, we zijn er trots op hierbij te horen.

Milieukeurmerken

Twitter @Brandwijk_promo

Onze partners