Broekhuis Holding

Adres

Zuiderbreedte 36
3845 MC Harderwijk

Telefoon 0341 751 150

Website https://www.broekhuis.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden-, Noord- en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit.

Broekhuis streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken Opel, Chevrolet, Peugeot, Volvo, Ford, Hyundai, SEAT, SKODA, BMW en MINI.
Verder maken onderdeel uit van de Broekhuis groep: 7 autoschadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, dealerschap van BMW motoren, een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting en de inbouw van accessoires en er zijn activiteiten op het gebied van financiele dienstverlening in de vorm van financieren en verzekeren.

De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: meer dan auto’s...!

Broekhuis biedt werkgelegenheid aan ruim 800 medewerkers.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

meer dan 250

Oprichtingsjaar

1932

Milieubeleid

‘VANDAAG ONDERNEMEN ÉN INVESTEREN IN MORGEN.’

Dat verstaat Broekhuis onder duurzaam ondernemen. Voor onze klanten is dit merkbaar; Broekhuis is authentiek, transparant en staat voor een duurzame relatie. Met die belofte halen wij het beste uit onszelf naar boven. We maken deze doelstelling graag praktisch. Duurzaam ondernemen werken we daarom uit in drie delen: 

Medewerkers

Medewerkers worden op een actieve manier aangemoedigd om zich te ontwikkelen door opleiding en training. De Broekhuis Academie biedt voor elke medewerker mogelijkheden die aansluiten bij de opleidingsbehoefte en persoonlijke ambities. 

Maatschappij

In samenwerking met de Stichting Red een Kind heeft Broekhuis een project opgezet voor kansarme jongeren in Kenia en India. Per jaar worden ter plaatse 100 kansarme jongeren gericht opgeleid tot automonteur, waarmee zij een belangrijke basis leggen voor goede toekomstmogelijkheden. 

Milieu

Dealervestigingen van Broekhuis zijn door gerichte maatregelen en beleidskeuzes namens het Instituut Voor Duurzame Mobiliteit gecertificeerd als “erkend duurzaam”. 

De bovenstaande voorbeelden laten zien hoe Broekhuis overkoepelend initiatieven neemt om duurzaam te ondernemen. Naast die centrale coördinatie zijn de Broekhuis dealerbedrijven, schadebedrijven en onze leasemaatschappij individueel actief om invulling te geven aan de drieslag medewerker, maatschappij en milieu.

Twitter @BroekhuisAutos

Onze partners