Brushkeeper BV

Adres

Loonsebaan, 145
5263 CN Vught

Telefoon 00 31 6 53756790

Website https://www.brushkeeper.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Historie             

BrushKeeper B.V. is opgericht op 15 maart 2019 en ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd innovatieve duurzame verf gerelateerde producten. De eerste producten zijn Brushkeeper de Luxe, tezamen met EcoBrush, de meest duurzame verfkwast, Brushkeeper Basic en Brushkeeper Professional.

Duurzaamheid

Duurzaamheid zal de komende 30 jaar sterk in de belangstelling staan. BrushKeeper past heel goed in deze stroming omdat BrushKeeper veel klein chemisch afval in de vorm van keukenfolie met verf, weggooikwasten en terpentine vermindert met wel 80%. Alleen in Nederland al worden onnodig jaarlijks miljoenen kwasten weggegooid.

BrushKeeper staat vermeld op de volgende duurzaamheids lijsten: 

  • VoorDeWereldVanMorgen van ASN Bank 
  • Duurzame Dinsdag 2020 
  • Top 100 duurzame bedrijven Kamer van Koophandel 

Op 24 oktober jl. was Brushkeeper te zien in het RTLZ programma DoeMaarDuurzaam
Brushkeeper is opgenomen in de rubriek SamenSnellerDuurzaam van Urgenda

BRUSHKEEPER de Luxe tezamen met Ecobrush

Brushkeeper-set de Luxe is Brushkeeper met EcoBrush voor de consument en de professionele klusser. In de Brushkeeper de Luxe kan een standaard verfkwast eenvoudig  worden ingebracht tijdens de pauze van een verfklus (tot wel 5 dagen) of gevuld met vloeistof voor langere tijd (maanden, jaren) zonder dat deze uitdroogt of beschadigt. Tezamen met EcoBrush, een professionele kwast geschikt voor acryl en alkyd, vorm het een perfecte match waardoor u altijd een kant-en-klare soepele kwast in huis hebt. Ook wordt hij vanzelf in enkele dagen helemaal schoon indien deze in de vloeistof is gezet. 

BrushKeeper is niet alleen handig en goedkoop, maar EcoBrush is, in combinatie met Brushkeeper, de meest duurzame verfkwast die er bestaat vanwege de besparing van miljoenen weggooi-kwasten per jaar en veel chemisch afval zoals terpentine en folie met verf. Zo bestaat BrushKeeper uit recyclebare PET fles, RVS bus, synthetische haren (zowel geschikt voor acryl als alkyd), FSC gekeurde ongelakte steel, recyclebare verpakking en toonbankdisplay en is alles aan BrushKeeper duurzaam gefabriceerd in Nederland met een zo klein mogelijke CO2 footprint. De Brushkeeper de Luxe zonder kwast is beschikt voor alle standaard ronde verfkwasten maat 14. Later volgen andere maten. 

Brushkeeper PRO

Brushkeeper PRO is een smalle verfkwasthouder waarin tijdens een verfklus, op eenvoudige wijze een standaard verfkwast kan worden ingebracht zodat deze niet uitdroogt of beschadigt. Uit enquêtes onder professionele schilders bleek dat deze gewaardeerd te worden met een 8! En minimaal gemiddeld 20 minuten per dag aan tijd te besparen. Gerekend met een uurprijs van € 35 en 200 werkzame dagen is dit een besparing van € 2.333 per schilder per jaar voor een paar tientjes. Brushkeeper PRO wordt in zakjes per 10 stuks verkocht:

Brushkeeper Basic

Brushkeeper Basic is ontwikkeld voor winkels die hun eigen kwastenprogramma op de markt zetten en willen upgraden met een handig en duurzaam opbergsysteem. Zeer geschikt voor private label.
Mocht u meer willen weten dan kunt u informatie vinden op onze website www.brushkeeper.nl of ik kan bij u langs komen om u meer over BrushKeeper te vertellen en u de gemakkelijke werkwijze laten zien.

Branche
Industrie
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2019

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners