Bureau MVO

Adres

Monnikevenne 4
1141 RK Monnickendam

Telefoon 0299 743 543

Website http://www.bureaumvo.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bureau MVO is een succesvol bureau voor duurzame communicatie, advies en uitvoering op het gebied van communicatie en marketing rond maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), duurzaam ondernemen en duurzame initiatieven. Wij helpen duurzaamheid en innovatie zichtbaar te maken, genereren aandacht, en zetten mensen aan tot actie en participatie.

Zo werken wij voor uiteenlopende organisaties zoals o.a. MVO Nederland,
Mud Jeans, De Betere Wereld, Simon Lévelt, Hansa Green Tour, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, Gemeente Hollands Kroon,
WonenPlus, Evean-SMDZW, en Vereniging van Milieuprofessionals.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2003

Milieubeleid

Ons milieubeleid is gericht op hergebruik en consuminderen. Zo gebruiken wij zo min mogelijk vervoersmiddelen en werken wij voornamelijk vanuit 1 locatie zonder woon-werkverkeer. Printen wordt tot een minimum beperkt en onze bedrijfsvoering is bijna klimaatneutraal. We zijn er nog niet Uiteraard gaan wij als organisatie wel zo duurzaam mogelijk te werk bij onze dagelijkse bedrijfsvoering, onder meer door het combineren van werk en wonen, reizen en afspraken efficiënt plannen, energiegebruik minimaliseren en het ondersteunen en gebruik maken van de diensten en producten van andere duurzame partners en organisaties.

Twitter @BureauMVO

Onze partners