Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven

Adres

Takkebijsters 71A
4817 BL Breda

Telefoon 076-5716751

Website https://bureaupeen.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven – helpt u graag met uw marketing-, communicatie- en organisatievraagstukken. Wij zetten voor de beantwoording van deze vraagstukken evenementen in. Als instrument binnen een bredere context. Altijd een hoger doel dienend. En leidend wanneer nodig.

We houden focus op strategische en pragmatische vormgeving van evenementen op het snijvlak retail, leisure en sustainability. Creatief en realistisch. Fysiek, virtueel en hybride!

Evenementen anno vandaag. Evenementen die bijblijven. Bij de bezoeker. En bij u. Constant houden wij trends in de gaten. Ontwikkelingen die wij met alle liefde toepassen en doorvoeren in bestaande en nieuwe concepten. Dit doen wij samen met u als één krachtig team.

Graag werken we aan een beheersbare ontmoeting met beleving. We laten de bezoeker, klant en gast nadenken en toveren tegelijkertijd een brede lach op hun gezicht. Voor u. En met u. Bureau PEEN! zorgt voor #volluk. Veel volk!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2002

Milieubeleid

Ons bureau opereert op het snijvlak retail, leisure en sustainability. Eerder waren wij betrokken bij de organisatie van Klimaattop Zuid 2018 en Kids Klimaat Experience 2019. Deze evenementen waren een voortvloeisel uit de doelstellingen van Klimaatstroom Zuid.

Ons bureau zet – samen met twee projectpartners – momenteel in op het verder brengen van het gedachtegoed van Klimaatstroom Zuid, omdat we vinden dat deze energie moet blijven stromen.

Update 1-2021: inmiddels is in vervolg op het hier boven beschrevene de beweging 'ClimateStreamers' in ontwikkeling in samenwerking met drie internationale studenten van de opleiding 'Social Innovation' van BUas in Breda.

Update 2-2021: Gemeente Breda doet mee aan het NK Tegelwippen en zet vol in op de derby tegen Tilburg. Paul Nipius van Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven is per 30 maart 2021 aangesteld als programmamanager voor deze campagne.

Update 3-2022: Climatstreamers Foundation is een feit. (Be)zoek deze beweging 'ns via Linked In en Instagram.

Update 4-2022: Breda werd dit jaar de trotse winnaar van het NK Tegelwippen categorie 'grote gemeenten' met bijna 200.000 gewipte tegels. Ook dit jaar was Paul Nipius van ons bureau leidend betrokken bij het programmamanagement.

Update 5-2022: Voor de Zuidwestelijke Delta ontwikkelde en realiseerde ons bureau in samenwerking met Lievens Communicatie, Denise van Eekeren Projecten en Blue Turtle Development de allereerste editie van de 'Platformbijeenkomst Innovatie'. Meer informatie over de bijeenkomst en duurzame ambitie van de opdrachtgever is te vinden op www.zwdelta.nl.

Update 6-2022: Voor het Interbestuurlijk Programma Vitaal Platteland organiseerde ons bureau in samenwerking met Lievens Communicatie en in opdracht van Blue Turtle Development de 'Platformbijeenkomst Vitaal Platteland'. Meer informatie over de bijeenkomst en duurzame ambitie van de opdrachtgever is te vinden op www.zwdelta.nl.

Twitter @bureaupeen

Onze partners