Burgers van der Wal B.V.

Adres

Fabriekstraat 17b
7005 AP Doetinchem

Telefoon 0314-369280

Website https://devariabele.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Met circa 85 vaste medewerkers is Vastgoedonderhoudsbedrijf Burgers van der Wal een van de grotere en toonaangevende specialisten op het gebied van schilderwerk en vastgoedonderhoud. Een positie waarvoor het fundament al werd gelegd in 1852 en die gebaseerd is op visie, innovatie, kwaliteit en klantgerichte 'handen uit de mouwen' mentaliteit.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1852

Milieubeleid

Burgers van der Wal is gestart met het project Duurzaam voor Charlie 2020. Door het concretiseren van doelstellingen gaat dit ervoor zorgen dat Burgers van der Wal in 2020 een toonaangevende en onderscheidende rol zal hebben op het gebied van duurzaam vastgoedonderhoud. 7 Projectgroepen, samengesteld uit een mix van alle 85 medewerkers, hebben hiervoor een opleiding gevolgd en pakken een thema op.

Enkele voorbeelden:

De projectgroep met het thema Afval heeft bijvoorbeeld als doelstelling dat het afval in 2020 met 75% afgenomen moet zijn. De projectgroep Transport en de projectgroep Huisvesting gaan ervoor zorgen dat de CO2 uitstoot met 50% zal zijn afgenomen in 2020. Inkoop op Maat ziet erop toe dat dan 50% van alle te verwerken materialen Biobased zullen zijn.

Ambitieuze maar haalbare doelstellingen waarvoor we samenwerking zullen zoeken in de keten.

Milieukeurmerken

Twitter @BvdW

Onze partners