Business Point Noord

Adres

Ouddeelstraat 7A
8936 AZ Leeuwarden

Telefoon 058 2037474

Website https://businesspointnoord.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Business Point Noord is DE duurzame speler in de markt van zakelijke print, scan en documentsverwerkings oplossingen. De wereld van zakelijke printoplossingen wordt gedomineerd door laser machines die warmte nodig hebben om een opdracht te verwerken. Hierbij wordt veel energie verbruikt, komt Ozon/ Fijnstof en CO2 vrij.

Wij werken met een zogeheten koude printoplossing (heatfree) waarbij geen warmte meer nodig is en dus (en dit is echt uniek) ca. 90% minder energie verbruikt wordt. Daarnaast stoten onze machines geen Ozon/ Fijnstog meer uit en wordt de CO2 uitstoot met gemiddeld 80-95% terug gedrongen.
daarnaast hebben de machines minder draaiende onderdelen en wordt de kans op storingen hierdoor gewoonweg minder.
Tot slot is de aanschaf en gebruik van deze machines tevens een gecertificeerde oplossing voor de wet energiebesparing uit 2019 waarbij MKB bedrijven verplicht worden om energiebesparaende maatregelen te nemen!

Businesse Point Noord werkt landelijk (in NL) en we zijn een full service organisatie wat inhoudt dat we alles in huis hebben van het eerste contact tot en met de installatie en het onderhoud.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners