C2C ExpoLAB

Adres

Kazernestraat 17
5928 NL Venlo

Telefoon 077 396 8007

Website https://www.c2cexpolab.eu/

Locatie

Bedrijfsprofiel

C2C ExpoLAB is dé unieke gespecialiseerde kennisdrager en praktische toepasser van de Cradle to Cradle principes en de circulaire economie in de bebouwde omgeving en (overheids) bouwprocessen. Wij adviseren over de toepassing van deze innovatieve duurzaamheid binnen de bouw en overheid.

C2C ExpoLAB helpt u als opdrachtgever of opdrachtnemer binnen de bouw en overheid om, bijvoorbeeld bij beleidsvorming of aanbestedingen van (ver-) bouw van (publieke) gebouwen, op een innovatieve, gemakkelijke en duurzame wijze geld te verdienen en te besparen vanuit de uitgangspunten van een circulaire economie.

Het verschil wordt daarbij gemaakt door advisering, projectbegeleiding en implementatie van  duurzame innovaties en deze te verankeren in het proces en aanbestedingen vanuit een circulaire en positieve business case.

Onze diensten omvatten C2C inspiratiesessies, presentaties, workshops, projectondersteuning en gespecialiseerd advies voor de volgende focusgebieden:

  • Bebouwde omgeving
  • Overheid

Onze Cradle to Cradle gespecialiseerde consultants werken samen met projectmanagers, architecten, ingenieurs en andere partijen, ondersteunen bij de toepassing
van de Cradle to Cradle gedachte in de praktijk, waarbij de conventionele duurzame aanpak van eco-efficiëntie en minimalisatie naar een geheel nieuw niveau wordt gebracht.

Als we op enige wijze van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze gespecialiseerde consultants. De Cradle to Cradle gespecialiseerde consultants van het C2C ExpoLAB kijken ernaar uit om samen te werken bij de toepassing van dit unieke ontwerpmodel in uw eigen context ten behoeve van People, Planet, Profit.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Geen opgave

Milieukeurmerken

Twitter @c2cexpolab

Onze partners