cafe-brasserie Huszar

Adres

Hooikade 13
2627 AB Delft

Telefoon 015-2626562

Website http://www.huszar.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Huszár is een gastvrije ontmoetingsplek op een prachtige locatie! 

Een plek waar je je thuis voelt en waar eerlijke/lokale producten, kwaliteit èn service hoog in het vaandel staan. Van taarten, sauzen tot soepen, alles komt uit eigen keuken. Zeven dagen per week kun je bij ons lunchen, dineren en borrelen. Huszár is heel goed bereikbaar met de fiets, auto, openbaar vervoer en lopend. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Branche
Eten en drinken
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

We vinden het heel belangrijk dat we onze gasten goede en eerlijke producten voorschotelen voor een goede prijs. Op deze manier laten we de mensen zien dat biologisch niet perse duur hoeft te zijn. We kunnen dit bereiken door zelf kieskeurig te zijn met welke producten we werken. Niet alles is biologisch. Het vlees dat wij gebruiken voor onze gerechten is wel altijd biologisch/van goede afkomst. We werken met vis volgens de viswijzer. Een greep uit ons biologische assortiment:

* vlees van biologisch/dynamische/lokale boerderij Hoeve Biesland
* handgeslingerde en onbewerkte honing van onze eigen buren
* worden de gerechten zoveel mogelijk gezoet met natuurlijke zoetstoffen
* thee en koffie zijn heerlijk en ook fair-trade/direct-trade
* wijnen zijn biologische en uit Europa
* groot assortiment biologische Nederlandse speciaalbieren

We werken samen met een aantal leuke lokale biologische/duurzame/dynamische initiatieven in Delft (Hoeve Biesland, Delftse Proeftuin, Projecten van TU). Verder overleggen we met Milieu Defensie over het tegengaan van voedselverspilling.

Milieukeurmerken

Twitter @HuszarDelft

Onze partners