Camping Bekhofschans

Adres

Boekelterweg 15
8392 TT Boijl

Telefoon 0561421454

Website http://www.bekhofschans.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Een kleinschalig terrein, uniek in een ontspannen omgeving in het hart van het Noorden. U kunt gebruik maken van een van de bijzondere vakantiewoningen met omzoomde tuin, een eenvoudige trekkershut op een prachtige ruime plek, de stijlvol ingerichte safaritent, kamperen met de luxe van comfort. De Bekhofschans is een prachtig avontuurlijk en veilig terrein voor vakanties met kinderen. Maar ook de rustzoeker komt aan zijn trekken. Omgeven door prachtige oude bomen, geurende wilde rozen en het gras bezaaid met madeliefjes vindt u 20 ruime plekken met veel privacy op ons natuurkampeerterrein. Een groepsruimte en de leeskeet staan ter beschikking voor bijzondere ontmoetingen. Vanzelfsprekend is onze persoonlijke aandacht om bij te dragen aan een fijne tijd die u bij ons te gast bent. De Bekhofschans is een ontmoeting met rust en ruimte, een gemoedelijke sfeer in een inspirerende omgeving.

Wij mogen ons gastheer/vrouw van het Drents-Friese woud noemen. Hierdoor kunnen we u uitgebreid  informeren over het nationaal park, de historie en cultuur- en natuurwaarden.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1973

Milieubeleid

Op het terrein worden bij onderhoud en schoonmaak natuurvriendelijke producten gebruikt en geen bestrijdingsmiddelen. .

Dit jaar namen wij wij afscheid nemen van onze bedrijfsauto Volvo V70. Fijne kar maar past niet meer in ons beleid van bekhofschans natuurcamping. Wij hebben hem ingeruild voor een hybride auto waarmee we 90 % elektrisch kunnen rijden. Naast deze investering hebben wij voor het onderhoud van het terrein nieuwe apparatuur aangeschaft. Ons paard Diablos neemt bijna al het maaiwerk voor zijn rekening. Geschatte CO2 reducties per jaar:

Maaiwerk Diablos 350 kg CO2
Warmwater zonneboiler 250 kg CO2
Aanpassing tuingereedschap 200 kg CO2
Aanschaf hybride auto 1800 kg CO2

En ook..........minder herrie!

Twitter @bekhofschans

Onze partners