Chip it all

Adres

Oliemolen 61
1622 JL Hoorn

Telefoon 06-36211067

Website https://chipitall.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Met de Data on the Spot-Chip van Chip it all zijn alle gegevens direct op locatie beschikbaar.

Onze Data on the Spot-chip is voor elk onderdeel inzetbaar. Door een smartphone met NFC bij de chip te houden, is data over het product direct ter plekke beschikbaar. Zo worden onze chips bij een zorginstelling gebruikt om meterstanden te monitoren en gebruiken schilders het om hun onderhoudscyclus te borgen tevens wordt de chip gebruikt om deelvervangingen bij houten kozijnen traceerbaar te maken.

Het unieke aan onze Data on the Spot-chip is dat elke product wat voorzien wordt van een chip zijn eigen identiteit en digitale mogelijkheden krijgt, zoals:

  • Gegevensopslag van het product;
  • Het bijhouden van een logboek voor onderhoud, storing of reparatie;
  • Het instellen van een onderhoudscyclus en een meerjarig onderhoudsschema met automatische meldingen wanneer er onderhoud gewenst is;
  • Het genereren van een onderhoudspaspoort;
  • Meldingen maken via de chip (de leverancier heeft meteen de juiste informatie).

Met de Data on the spot-chip van Chip It All kunnen producten gedurende de hele levenscyclus identificeerbaar gemaakt worden voor de bevordering van de circulaire economie.

Branche
Industrie
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2017

Milieubeleid

Wij geloven in een circulaire economie en vinden het belangrijk om volgens deze principes te werken. De manier waarop wij ondernemen, bouwen en samenwerken staat in het teken van een duurzame inzet van mens en grondstof. Daarom hebben wij een systeem opgezet dat de duurzaamheid van producten aanzienlijk vergroot. Door producten en grondstoffen innovatief te verwerken en slim te gebruiken en te onderhouden, voorkomen wij verspilling en dragen wij bij aan een beter milieu.

Onze partners