CirculairActief 'MVO op maat'

Adres

Hoofdstraat 148
9355 TE Midwolde

Telefoon 06 37 23 63 37

Website http://circulairactief.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

CirculairActief is MVO-partner voor MKB-ers in Noord Nederland. Wij bevorderen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op maat met begeleiding van projecten, kennisuitwisseling en bedrijfsstages. Tijdens het Koplopertraject ontdekt u samen met andere Koplopers uit verschillende branches, kostenbesparende, milieuverbeterende en sociale winstkansen. U plukt het laaghangende fruit terwijl u zich focust op de lange termijn positionering van uw bedrijf in de omgeving.

Tijdens de Koploperreis ontwikkelen wij op maat voor uw bedrijf een Milieubarometer (monitor gedrag), de Duurzaam Ondernemen Scan, Duurzaamheidsprofiel, Intervisie-bijeenkomsten, een Communicatie-opdracht, netwerkpartners, diverse publicaties en het podium voor uw duurzame bedrijf tijdens het Koplopersymposium. 

Wat levert het op?

nieuwe klanten, een degelijke nulmeting, verbeter-ideeen  voor bedrijfsvoering en product-dienstverlening, kostenbesparing op energie, afval en mobiliteit, positief imago, meer betrokkenheid van uw medewerkers, een andere frisse kijk op eigen organisatie, uitbreiding netwerk en samenwerking met andere bedrijven in de regio.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

CirculairActief maakt gebruik van duurzame leveranciers en werkt samen met Koploperbedrijven en kennispartners op het gebied van duurzame ontwikkeling. Wij gebruiken biologische en fairtrade producten en natuurlijke materialen en grondstoffen in onze bedrijfsvoering. Wij kopen groene energie in bij Noordelijk Lokaal Duurzaam (www.noordelijklokaalduurzaam.nl) en regelen onze bankzaken via de Triodosbank. 

Twitter @adakruiter

Onze partners