Circuwear by Outfit

Adres

Weide 28
4206 CJ Gorinchem

Telefoon 0183-634377

Website http://www.outfit.nl/circuwear.html

Locatie

Bedrijfsprofiel

Circuwear by Outfit is hét label voor duurzame bedrijfskleding in Nederland. Circuwear staat voor nieuwe, professionele, comfortabele bedrijfskleding voor vele marktsegmenten. Alle aan bedrijven geleverde bedrijfskleding, wordt op een nader met u overeen te komen tijdstip weer retour genomen. Hierna wordt op diverse manieren gezorgd dat de kleding een “tweede leven” krijgt. Kiezen voor Circuwear leidt tot het dringend noodzakelijk hergebruik van schaarse grondstoffen en helpt u bij het behalen van nieuwe en belangrijke MVO- en duurzaamheiddoelstellingen.

Circuwear by Outfit is onderdeel van de full-service van gespecialiseerd leverancier Outfit company wear in Gorinchem.Het assortiment omvat o.a. polo’s, T-shirts, sweaters, fleecevesten, overalls, werkbroeken en (soft shell)jassen. Ook is High Visibility kleding beschikbaar.

Met het Circuwear beeldmerk dat door veel bedrijven op de buitenzijde van de bedrijfskleding wordt aangebracht, worden zowel medewerkers als relaties bewust gemaakt van de keuze voor duurzame bedrijfskleding. Bedrijven krijgen hiermee dagelijks een zeer zichtbare uiting van hun MVO-beleid. 

Namens Circuwear willen wij graag in gesprek komen met bedrijven die ervoor open staan om anders over bedrijfskleding te gaan denken en hiermee een voorbeeld willen zijn voor anderen. Bedrijven die vanaf nu ook bedrijfskleding onderdeel willen laten zijn van hun MVO-beleid en de stap naar hergebruik willen maken: voor deze en volgende generaties.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Circuwear by Outfit bedrijfskleding steunt bedrijven bij het behalen van hun MVO- en duurzaamheidsdoelstellingen. Grondstoffen worden hergebruikt en bedrijfskleding wordt niet weggegooid na te zijn afgedragen.

Twitter @circuwear

Onze partners