Cleanprofs BV

Adres

De Brauwweg 66
3125 AE Schiedam

Telefoon 088-0666 189

Website http://www.cleanprofs.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Sinds 2013 biedt Cleanprofs BV abonnementen aan voor het reinigen van afvalcontainers bij particulieren. Door professionele klantenwerving heeft dit direct geleid tot succes; binnen een jaar steeg het aantal abonnees met 25%. Een stevige basis was hiermee gelegd. Na een overname in februari 2014 is Cleanprofs marktleider op het gebied van afval containerreiniging in Nederland! Cleanprofs

Als gespecialiseerde containerreiniger beschikken wij over verschillende reinigingsvoertuigen waarmee Cleanprofs afvalcontainers kan reinigen tot 5 m3. Met deze voertuigen reinigen wij jaarlijks 1,5 miljoen containers op milieuvriendelijke wijze. Kwaliteit, service en hygiëne zijn door onze deskundige medewerkers altijd gewaarborgd

Cleanprofs werkt met moderne automatische wasinstallaties die geschikt zijn voor de bekende kliko’s, duo-bakken en de 140-240 liter mini-afvalcontainers. Daarnaast beschikt Cleanprofs over reinigingsvoertuigen die ondergrondse containers, City Bins en rolcontainers tot 5.000 liter kunnen reinigen.

Onze 60 reinigingsvoertuigen staan efficiënt verdeeld in Nederland over 6 logistieke servicepunten. Vanuit deze uitrijplaatsen worden zo’n 100.000 particulieren en de ruim 400 zakelijke klanten bediend.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Voor het reinigen van de binnenkant van afvalcontainers gebruikt Cleanprofs koud water met citroenextract voor de frisse geur. Wij kiezen voor koud water omdat hierin het vet en de oliën niet goed oplossen. Zodat het spoelwater eenvoudiger gefilterd kan worden. Deze werkwijze maakt het mogelijk om stoffen die het rioleringssysteem ernstig vervuilen op verantwoorde wijze door ons kunnen worden afgevoerd. Tevens is het wasproces milieuvriendelijker doordat wij geen gebruik maken van warm water.

Het spoelwater blijft na het volautomatisch wasproces in het voertuig, totdat het op verantwoorde wijze geleegd kan worden bij een van de 6 logistieke servicepunten in Nederland. Vanuit deze servicepunten kunnen meer dan 100.000 particuliere klanten en zakelijke klanten worden bediend.

Door de afvalcontainer professioneel te laten reinigen wordt er voorkomen dat afvalwater (spoelwater) in het oppervlaktewater terechtkomt en geen schade ontstaat in de openbare ruimte.

Twitter @cleanprofs

Onze partners