ClimatePartner Netherlands B.V.

Adres

Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

Telefoon +31 70 207 3077

Website https://www.climatepartner.com/en

Locatie

Bedrijfsprofiel

ClimatePartner maakt klimaatbescherming mogelijk voor bedrijven en hun klanten

ClimatePartner is uw partner voor klimaatbescherming

Wij bieden bedrijven oplossingen voor klimaatbescherming – door hen te helpen bij het berekenen en reduceren van hun CO2-uitstoot, het implementeren van klimaatbeschermingsstrategieën en het compenseren van CO2-emissies door middel van CO2-compensatie projecten. Op die manier kunnen bedrijven en producten klimaatneutraal worden.

Het ClimatePartner label

Ons label staat voor transparantie en garandeert traceerbaarheid in klimaatbescherming - waarvoor het is getest door TÜV Oostenrijk.

5 stappen voor uw inzet voor klimaatbescherming

1. Corporate Carbon footprint

2. Product Carbon footprint

3. Klimaatbeschermingsstrategie

4. CO2-compensatie

5. Transparante communicatie

Klimaatneutrale producten – het hoogste niveau van klimaatbescherming

Wie klimaatneutrale producten koopt, levert een concrete bijdrage aan de bescherming van het klimaat. U kunt uw klanten deze mogelijkheid bieden met onze oplossing: ons label garandeert de klimaatneutraliteit van het gelabelde product - of de gelabelde dienst. Dat komt omdat wij alle CO2 emissies in de procesketen die niet vermeden of verder gereduceerd konden worden, hebben berekend en via erkende CO2 compensatie projecten hebben gecompenseerd.

Op die manier kunnen consumenten gemakkelijk kiezen voor klimaatbescherming: via klimaatneutraal aanbod van drukwerk tot hotelaccommodatie, van klimaatneutrale levensmiddelen, verpakkingen en kantoorpapier tot klimaatneutrale evenementen.

Online-Academy en Deep Dives:
Holistische klimaatbescherming voor bedrijven

In onze virtuele workshopserie bieden wij u een uitgebreid overzicht van onderwerpen en mogelijkheden op het gebied van klimaatbescherming voor bedrijven - van de grondbeginselen van klimaatneutraliteit tot CO2 compensatie projecten en wetenschappelijk onderbouwde doelstellingen. Lees meer

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2021

Milieubeleid

ClimatePartner is zelf een volledig klimaatneutraal bedrijf.

Onze partners