Cloud Garden

Adres

Telfordstraat 9
8013 RL Zwolle

Telefoon 0387730075

Website http://www.cloudgarden.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Cloud Garden combineert natuur met technologie om een gezond binnenklimaat te realiseren voor iedere gebruiker van een gebouw. Wij zorgen er met onze binnenklimaatoplossingen voor dat mensen zich gelukkiger voelen en productiever zijn gedurende de dag. Wij hechten er veel waarde aan dat onze stalen producten circulair, modulair en 100% in Nederland worden geproduceerd, waardoor waardevernietiting wordt geminimaliseerd en de natuur niet onnodig wordt belast.

De klimaatsensor verzamelt continu data waarmee een analyse gemaakt wordt. Dit levert concrete adviezen op voor verbetering van het binnenklimaat. Deze adviezen zorgen ervoor dat onze oplossingen met groen en water daadwerkelijk een positief effect uitoefenen. Daarnaast streven wij ernaar om uw bestaande installaties intelligenter en efficiënter te maken. De algoritmes die wij vandaag ontwikkelen, zijn de oplossingen van morgen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2016

Milieubeleid

Onze stalen producten worden ontwikkeld en geproduceerd volgens de principes van de circulaire economie. Hierbij maken we gebruik van nieuwe en gebruikte onderzoelen uit gerecycled materiaal. Doordat onze groene wand modulair is opgebouwd, is deze volledig adaptief naar een nieuwe toepassing of locatie. Als onze producten niet meer gebruikt worden, kunnen de stalen producten retour gestuurd worden die daarna gebruikt zullen worden voor nieuwe projecten.

Twitter @cloudgardenbv

Onze partners