CMS Energiesystemen BV

Adres

Expeditiestraat 2A
5961 PX Horst

Telefoon 077-3081350

Website https://www.cmsenergy.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

CMS energiesystemen levert en installeert duurzame installaties voor energieopwekking en energiebesparing.
Hierbij te denken aan PV installaties voor zowel de zakelijke als de particuliere markt, warmtepompen voor de particulier markt, duurzame verlichting voor de zakelijke markt en energie-opslag systemen voor de particuliere en zakelijke markt.

Met CMS Energiesystemen kiest u voor kwaliteit en zeer ruime ervaring:

- Meer dan 10 jaar internationale ervaring in zonne-energie systemen met meer dan 1.200 geplaatste installaties in Nederland;

- Een SEI gecertificeerd PV installateur;

- Een zonnekeur gecertificeerd installateur

- Uitvoering door vakmensen;

- Volledig en eerlijk advies

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2008

Milieubeleid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft CMS Energiesystemen hoog in het vaandel staan. Het bedrijfspand waarin wij gehuisvest zijn is een GPR gecertificeerd gebouw met de volgende score: Energie 8,2 / Milieu 7,7 / Gezondheid 8,3 / Gebruikskwaliteit 9,2 en Toekomstwaarde 8,2. Wij gebruiken voor folders en drukwerk uitsluitend papier van verantwoorde herkomst met het FSC keurmerk.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting Zonne-energie Recycling Nederland (ZRN). Het doel van de ZRN is om namens haar deelnemers zorg te dragen voor milieuvriendelijke recycling van zonne-energie producten. Als schone industrie vinden wij een milieuvriendelijke afvalverwerking vanzelfsprekend.

Onze partners