ColVitro

Adres

Edisonstraat 21
5051 DS Goirle

Telefoon 0640016281

Website HTTP://www.Colvitro.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

ColVitro draagt positief bij aan klimatologische uitdagingen door efficiënt hergebruik van bestaande afvalstromen.  
Met onze circulaire, innovatieve en veilige oplossingen voor openbare ruimten, wegen, gebouwen en industriële complexen verminderen we CO2-emissies. Wij zetten ons in voor meer veiligheid, een schonere wereld en doelmatige omgang met grondstoffen en energie.

ColVitro levert duurzaam gerecycled glasaggregaat voor zowel nieuwbouw als renovatie dat wordt toegepast op wegen, fietspaden, bruggen, parkeerterreinen
kunstwerken, gevels, geluidswallen etc. Onze producten worden gemaakt van niet-recyclebaar glasafvalmateriaal. Het glasmateriaal is rondom gekleurd met natuurlijke pigmenten. Duurzaamheid is in onze ogen het zorgvuldig behouden van onze leefomgeving. ColVitro wil actief hieraan bijdragen zodoende onze kinderen hiervan duurzaam gebruik kunnen blijven maken.

Branche
Industrie
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2020

Milieubeleid

ColVitro voldoet aan BBK

Het ColVitro-glasgranulaat(product) is milieuvriendelijk en voldoet aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving (Besluit Bodemkwaliteit- BWBR0022929).

In alle lagen van de maatschappij is er een dringende noodzaak om de negatieve impact op het milieu terug te draaien voor de komende generaties. ColVitro draagt hieraan bij.

ColVitro is uniek. ColVitro is niet gemaakt van schaars natuurlijk gesteente of kunstmatige materialen. ColVitro gebruikt ‘niet herbruikbaar’ afvalglas.

Het ColVitro-product is veilig voor de mens en haar omgeving. Het ColVitro-product kan circulair worden hergebruikt. De unieke gepatenteerde technologie zorgt voor een langere levensduur dan reguliere producten.

ColVitro is de oplossing voor duurzame en kwalitatieve toplagen op wegen en gebouwen. Geschikt voor diverse ondergronden als asfalt, beton, kunststof en hout. ColVitro geeft kleur en vriendelijkheid aan wegen en gevels. ColVitro geeft extra veiligheid aan fietspaden en industriële vloeren door onderscheidend kleurgebruik.

ColVitro heeft brede toepassingsmogelijkheden door haar unieke eigenschappen:

  • Glas, maar niet scherp;
  • Alle RAL-kleuren mogelijk;
  • Kleurvast voor jaren;
  • Uv-bestendig;
  • Diverse ondergronden mogelijk;
  • Snelle verwerking mogelijk;
  • Water based product.

Onze partners