Congreats

Adres

Meester B.M. Teldersstraat 7
6842 CT Arnhem

Telefoon 0850656874

Website https://congreats.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Congreats. Wij zijn een jong en modern bedrijf. Wij ontwikkelen websites, webshops, apps en nog veel meer voor klanten. Ook verzorgen wij de hosting en betere vindbaarheid van vele bedrijven. Ook bedenken en ontwikkelen wij onze eigen diensten.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Wij als bedrijf helpen graag mee om de natuur te vergroenen en het milieu schoon te houden. Wij gebruiken hierom geen papier. Wij doen alles digitaal. En dit doen wij op servers die minder energie verbruiken. Hierdoor verlagen wij ons algehele energie verbruik om het milieu te helpen. Websites en webshops van onze klanten draaien op dezelfde servers.

Ons kantoorpand is ook zo ontworpen dat warmte goed wordt opgenomen maar niet snel weer verdwijnt. Wij hoeven hierdoor onze verwarming niet veel te laten draaien. Wij stellen ook ieder jaar een milieupapier op (uiteraard wel digitaal) waarin staat wat wij doen en wat wij het afgelopen jaar hebben gedaan om nog milieuvriendelijker en daardoor groener te zijn. Meer info over ons milieubeleid? Neem eens contact met ons op via info@congreats.com.

Twitter @congreats

Onze partners