Cooperatie van Samenwerkende Planbuildingbedrijven "Planbuilding"

Adres

Harderwijkerweg 2
2803 PW Gouda

Telefoon 088-1150800

Website http://www.planbuilding.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Planbuilding is een landelijke coöperatie van samenwerkende Nederlandse schilders- en onderhoudsbedrijven zonder winstoogmerk. Alle bij Planbuilding aangesloten bedrijven zijn erkend en aangesloten bij een branche vereniging zoals Stichting AF. Met de overkoepelende Planbuilding 100% garantieregeling, laten we zien dat we achter de kwaliteit van de bij ons aangesloten onderhoudsbedrijven staan en lopen onze klanten geen riscico's.

Wij bieden één loket aan huis- en gebouweigenaren (bijv. VvE'en en scholen) op het gebied van schilderwerk, gevel-, dak-, lift-, installatie-, beton- en andere soorten onderhoud, vervanging of reparatie van kozijnen en deuren in hout of kunststof.

Ook zijn er bij Planbuilding bedrijven aangesloten welke energiebesparende maatregelen toepassen zoals spouw-, vloer- en dakisolatie, isolerende HR beglazing, zonne- energie en zonnepanelen.

Voor een duidelijk energielabel kunt u  bij Planbuilding terecht.

Onze aangesloten bedrijven voeren de werkzaamheden uit. Er zijn aan de inzet en overkoepelende garantie van Planbuilding geen kosten verbonden!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1998

Milieubeleid

Duurzaam onderhoud betekent dus vóóraf een slim en uitgekiend onderhoudsplan samenstellen en preventief de juiste maatregelen nemen. Op basis van onze materiaal- en vakkennis is dit mogelijk, waardoor schade voorkomen kan worden en objecten uiteindelijk langer meegaan. 

Door bij alles wat we doen goed na te denken over de gevolgen voor het milieu, gaan we nog verder. Wij denken goed na over de keuze van materialen en de mogelijkheden voor hergebruik. Ook kan slim gebruik van apparatuur het milieu fors ontlasten. Door schilder-, dakbedekking- en gevelonderhoud slim te combineren, hoeft er maar één keer een steiger geplaatst te worden en besparen we tijd, geld en het milieu.

Een grote milieubelasting is autorijden. Door ons preventieve planmatig onderhoud, is er over de hele levensduur minder onderhoud nodig en worden er dus ook minder onderhoudskilometers gereden. Daar komt bij dat er door onze landelijke dekking altijd wel een onderhoudsbedrijf bij u in de buurt zit!

Twitter @planbuilding

Onze partners