CustoMatraz

Adres

Klaverhoekseweg 19
5681 PW Best

Telefoon 0646382798

Website http://www.customatraz.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

CustoMatraz is een modulair opgebouwd matras dat individueel aangemeten wordt. Ieder individu is anders en heeft andere wensen m.w.b. hardheid en in te nemen slaapposities. Dit is met het CustoMatraz via een digitale meting door de voor CustoMatraz ontwikkelde houdingsmeter en software in combinatie met een uitvoerig intakegesprek mogelijk. Indien er een veranderen situatie optreedt in de toekomst doordat wensen en/of behoeften veranderen en er aanpassingen nodig zijn, OF indien het product na verloop van vele jaren slijtage heeft ontwikkeld is het product in delen aan te passen. Het gehele product vervangen is daarom niet nodig. De vervangen delen worden ingezameld, versnipperd en verwerkt tot nieuwe producten zoals accoustische issolatie en ondertappijt.

Het CustoMatraz is Écht Maatwerk en kan immer aangepast worden. Het systeem gerandeerd een optimaal ergonomisch correct slaapcomfort.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2006

Milieubeleid

Vervangen delen van het CustoMatraz worden ingezameld en verwerkt tot nieuwe producten. Het CustoMatraz zorgt ervoor dat de milieuproblematiek teruggedrongen wordt inzake de enorme hoeveelheden matrassen die op dit moment domweg begraven worden. CustoMatraz is een bedrijf, met het gelijknamige product, dat ernaar streeft om geen afval, na diens productie te genereren.

Onze partners