Dalalou Natuurlijk

Adres

Soesterbergsestraat 133-C70
3768 MB Soest

Telefoon 0624295825

Website http://www.dalalounatuurlijk.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Het duurzame kraampakket

Wij willen zoveel mogelijk bewustzijn creëren bij vrouwen die zwanger willen worden of het al zijn, met behulp van onze natuurlijke (kraam)pakketten, inspiratieblogs en videos. Bewustzijn over hoe belangrijk het is om je door fijne, duurzame, gifvrije, natuurlijke en liefdevolle producten te laten ondersteunen in alle fasen van conceptie tot geboorte en daarna. Bewustzijn over het beschikken van de eigen kracht en autonomie van de zwangere en barende vrouw. Bewustzijn over het belang van voeding tijdens de conceptiefase, de zwangerschap en de eerste 90 dagen voor moeder, partner en baby. En bewustzijn rondom vele andere aanverwante onderwerpen.

De kraampakketten en cadeaupakketten van Dalalou zijn zo natuurlijk en duurzaam mogelijk. Natuurlijke producten dragen bij aan een veilige start en een gezonde ontwikkeling van je baby en van jou als kersverse moeder, doordat ze zo weinig mogelijk belastende stoffen bevatten. Hiermee kies je voor de beste kwaliteit voor jou en je baby en laat je een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter. Of je nou bevalt in het ziekenhuis, in je eigen knusse bedje of oer in het bos.

De producten van Dalalou zijn met liefde samengesteld. Voor ons betekent dit dat we de inhoud van onze pakketten met een zodanige zorg samenstellen dat het een feestje is om het pakket uit te pakken en te gebruiken. Hiermee willen wij een steentje bijdragen aan een meer ontspannen en natuurlijke geboorte.

Dalalou is een verbastering van het Spaanse ‘Dar a Luz’, dat letterlijk ‘licht geven’ betekent, oftewel baren of bevallen. We hopen met ons nieuwe bedrijf Dalalou veel vrouwen te inspireren om te kiezen voor natuurlijke producten rondom de geboorte en ver daarna.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @DalalouBirth

Onze partners