De Afvalbak

Adres

De Boomgaard 9-1
1243 HV ‘s-Graveland

Telefoon +31 35 20 31 051

Website https://deafvalbak.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

De Afvalbak
De Start van Duurzaamheid

Onderdeel van de organisatie
De full-service circulaire transitiepartner. Dutch Design Afvalbakken & Kennispartner. De Afvalbak maakt het onderscheid. Onderdeel van het interieur. Onderdeel van de organisatie. De Afvalbak is gemaakt van staal dat al een leven achter de rug heeft. Hij heeft een deksel van milieuvriendelijk bamboe. Dat zijn dus duurzame materialen die 100% recyclebaar zijn. Een circulair product voor jouw bedrijf. Start nu met jouw transitie.

De Afvalbak als circulaire kennispartner
Het plaatsen van scheidingsbakken is nog niet voldoende om maatschappelijke impact en een kostenreductie te garanderen. Er zal ook overeenstemming met de afvalverwerker en de facilitaire dienstverlener (schoonmaker) plaats moeten vinden. Bovenal is het belangrijk dat je draagvlak en bewustzijn creëert onder jouw collega’s (eindgebruikers). Draagvlak verzorgt het juiste gedrag waardoor het afval ook in de juiste stroom belandt. De Afvalbak treed daarom ook op als kennispartner en kan in alle benoemde zaken ontzorgen of adviseren. Wat heeft jouw voorkeur?

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2109

Milieubeleid

Visie van de Afvalbak

De Afvalbak gelooft dat de circulaire economie staat voor een verbetering van onze producten en levenskwaliteit. De circulaire economie hoeft niet te betekenen dat we dit gaan merken in onze portemonnee of een mindere keuzevrijheid gaan hebben. De transitie kan alleen behaald worden door intensief samen te werken in de keten en met creatieve oplossingen te komen. De Afvalbak zet zelf deze nieuwe standaard door een volledig circulair en stijlvol product aan te bieden die daarnaast ook een circulaire bedrijfsvoering faciliteert voor bedrijven. Twee vliegen in één klap. De Afvalbak als een katalysator en inspirator.

Onze partners