De Duik - Trainingen voor Persoonlijke Groei en Ontwikkeling

Adres

Heksenkruidlaan 9
5646 AD Eindhoven

Telefoon 06 49132800

Website http://deduik.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij training De Duik werk je aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Na de vijfdaagse training ervaar je meer zelfinzicht, zelfvertrouwen, daadkracht, minder onzekerheid en meer plezier in het leven. Je krijgt nieuwe energie en meer rust en stabiliteit. Je leert om oude belemmeringen los te laten en nieuwe doelen op stellen op basis van jouw innerlijke drifveren. Kortom: je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Bekijk wanneer de eerst volgende training plaats vindt: https://deduik.com/agenda.html

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Onze trainingen vinden o.a. plaats bij conferentieoord de Poort in Nijmegen. Hier is bewust voor gekozen omdat zij naast kwaliteit ook een zeer milieugericht beleid hanteren. Ze zijn 50% zelfvoorzienend qua elektriciteit door de 274 zonnepanelen die zijn geplaatst. De verlichting is voor 75% voorzien van LED lampen.

De overige verlichting bestaat uit spaarlampen. De douches zijn voorzien van waterbesparende douchekoppen. Sinds kort is er een waterput t.b.v. besproeiing van de het eigen terrein. En de intentie is om dit water ook te gaan gebruiken voor het spoelen van de toiletten. In de keuken wordt gebruikt gemaakt van producten die zoveel mogelijk uit de directe omgeving komen.

Onze partners