De Groene Paal

Adres

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam

Telefoon 088 020 90 90

Website http://www.degroenepaal.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

DGP introduceert De Groene Paal. Deze funderingspaal is functioneel in gebruik als constructieve funderingspaal en dient daarnaast ook als energiebron voor de warmtepomp. De Groene Paal wordt toegepast bij funderingsrenovatie en bij nieuwbouw. De Groene Paal kan toegepast worden in alle afmetingen van:

  • Inwendige geheide buispalen 
  • Schroef Injectie palen 
  • Casing Draaipaal 
  • Prefab beton paal
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

De hoeveelheid fossiele brandstof op aarde neemt af terwijl de vraag toeneemt. Daarnaast is de mens zich steeds meer bewust van het effect wat het verbranden van fossiele brandstoffen met zich meebrengt. Het verminderen van de CO2 uitstoot staat hoog op de politieke agenda. Amsterdam heeft als doelstelling om in 2025 40% minder CO2 uitstoot te hebben ten opzichten van 1990.

Door De Groene Paal toe te passen wordt de CO2 uitstoot op de locatie tot NUL gereduceerd! Uitgaande van een standaard huishouden waar normaliter 1800M3 gas per jaar wordt verstookt betekent dit een verminderingvan 1800*1,8= 3240 kg CO2 (1m3 gas = 1,8kg Co2) op de locatie waar het pand staat, per jaar! Daarnaast bespaart U ook nog eens flink op de energienota, zonder rekening te houden met de stijgende energieprijzen kan U nu (sept 2012) meer dan 40% besparen*; twee vliegen in 1 klap dus!

*Besparen wordt beïnvloed door meerdere factoren waaronder de thermische schil van het pand, warmtepomp enz. Deze besparing maken wij graag inzichtelijk!

Twitter @DeGroenePaal_

Onze partners